Arkisto

5/2019

Tilaanko sinullekin shotin, hän kysyi baarissa ja E, 25, oli myyty. Love Actually -palstalla kerrotaan rakkaustarinoita.
Liian moni tärkeä asia jää somemesoamisen jalkoihin, kirjoittaa Ylioppilaslehden päätoimittaja Susanne Salmi.
"Pakolaisuuden määritelmän ulkopuolelle jää moni apua tarvitseva", sanoo vähemmistötutkimuksen apulaisprofessori Magdalena Kmak.
Jaakko Yli-Juonikkaan tekstissä uusi kuivike ylitti odotukset, ja kokeilua päätettiin jatkaa.
Mitään ei ole niin vaikea tehdä kuin ei-mitään. Kannattaisi kuitenkin opetella.
Nyky-Venäjä saavuttaa puberteetin t.A.t.u:n ensimmäisellä levyllä. Kirjoitus on osa Ylioppilaslehden Kulttuuriklassikko-sarjaa.
Brexit näyttää farssilta, mutta siitä on hyvää vauhtia tulossa tragedia Pohjois-Irlannissa.
"Kun astuu ulos Berghainista ja onkin jo sunnuntai, ja ajan, paikan ja tilan taju on kadonnut… Se tarkoittaa, että on ollut hyvät bileet", Marquardt sanoo.
Vegaanibuumin keskellä helsinkiläinen Onar luo lihateollisuuden sivutuotteista huippumuotia. Nahkavaatekin voi olla eettinen valinta, merkin perustaneet Kostaksen sisarukset sanovat.
Liberaalin lelut ovat ratkaisuja itse keksittyihin ongelmiin.
Wellnessin neljännessä aallossa treenaus on nautinnollista pakkotyötä ja parasta luksushuumetta.
Kivet ja kristallit ovat trendikkäitä, mutta eettisesti ongelmallisia. Energeettisiä kiviä voi onneksi löytää myös Suomen luonnosta.
Mediassa on toisteltu vuosia, ettei valtaväestö tiedä saamelaisista mitään, ja että tilanteen pitäisi muuttua. Mutta mitä saamelaisista oikein pitäisi tietää?