Tilaajille

Tilaa lehti

Lue enemmän ja parempaa, tilaa Ylioppilaslehti!

Kestotilaus: 28,50 € / vuosi (sis. ALV)Opiskelijatilaus: 14,50 € / vuosi (sis. ALV)Alumniyhdistyksen jäsenten kestotilaus: 14,50 € / vuosi (sis. ALV)

Lehti kertoo yhteiskunnan, kulttuurin ja opiskelijaelämän tuoreista ihmisistä ja ilmiöistä ennen kuin muut mediat ovat niihin ehtineet havahtua sekä tarjoaa jatkuvasti uusia, ravistelevia näkökulmia maailman asioihin. Kestotilauksella saat vuosittain kuusi paperilehteä kotiin kannettuna, ja sen hinta on 28,50 euroa vuodessa, opiskelijoilta vain 14,50 euroa. Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Voit selailla lehden paperiversiota näköislehtenä myös täällä.

HYY:n jäsenille

Helsingin yliopiston läsnäolevat perustutkinto-opiskelijat ja HYY:n jäseneksi erikseen liittyneet jatko-opiskelijat saavat Ylioppilaslehden automaattisesti kotiinsa. Osoitteenmuutoksen voit tehdä WebOodissa.

Jos olet Helsingin yliopiston läsnäoleva perustutkinto-opiskelija tai HYY:n jäseneksi liittynyt jatko-opiskelija, mutta haluat peruuttaa Ylioppilaslehden tilauksen, voit tehdä myös sen WebOodissa. Kirjaudu WebOodiin, avaa valikko oman nimesi kohdalta, valitse Henkilötiedot -> Luovutustiedot -> Muuta ja raksita kohta “Osoitetietoja ei saa luovuttaa Ylioppilaslehdelle eikä lehteä saa lähettää”.

Muille tilaajille

Jos haluat tehdä osoitteenmuutoksen tai perua tilauksesi, ota yhteyttä sähköpostitse: osoitteenmuutos@ylioppilaslehti.fi.

Etkö saanut lehteä?

Mikäli et ole saanut lehteä, vaikka sellaisen pitäisi sinulle tulla, voit tehdä ilmoituksen meille jakeluhäiriöstä osoitteessa www.bit.ly/jakeluhairio.