Tilaa lehti

Lue enemmän ja parempaa, tilaa Ylioppilaslehti!

  Kestotilaus: 39 € / vuosi (sis. ALV)Opiskelijatilaus: 14,50 € / vuosi (sis. ALV)Alumniyhdistyksen jäsenten kestotilaus: 25 € / vuosi (sis. ALV)

  Lehti kertoo yhteiskunnan, kulttuurin ja opiskelijaelämän tuoreista ihmisistä ja ilmiöistä ennen kuin muut mediat ovat niihin ehtineet havahtua sekä tarjoaa jatkuvasti uusia, ravistelevia näkökulmia maailman asioihin. Kestotilauksella saat vuosittain kuusi paperilehteä kotiin kannettuna, ja sen hinta on 39 euroa vuodessa, opiskelijoilta vain 14,50 euroa. Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

  Voit selailla lehden paperiversiota näköislehtenä myös täällä.

  HYY:n jäsenille

  Helsingin yliopiston läsnäolevat perustutkinto-opiskelijat ja Hyyn jäseneksi erikseen liittyneet jatko-opiskelijat saavat Ylioppilaslehden kotiinsa. Sisu-aikana Ylioppilaslehden kotiin postittamista voi hallinnoida omista tiedoista seuraavasti:

  1) Kirjaudu Sisuun
  2) Mene välilehdelle Omat tiedot
  3) Mene kohtaan Tietojen luovutus
  4) Valitse Muokkaa ja salli (tai kiellä) Ylioppilaslehti ja lehden lähetys

  Jos lehden saapumisessa on tästä huolimatta ongelmia, voit olla yhteydessä päätoimittajaan osoitteessa adile.sevimli@ylioppilaslehti.fi. Ylioppilaslehteä voit lukea myös verkossa sekä näköislehtenä täällä. Jos haluat oman painetun lehden, voit etsiä sellaisen ilmaisjakelupisteistä tai jos oikein hätä tulee, noutaa toimituksesta.

  Muille tilaajille

  Jos haluat tehdä osoitteenmuutoksen tai perua tilauksesi, ota yhteyttä sähköpostitse: osoitteenmuutos@ylioppilaslehti.fi.

  Etkö saanut lehteä?

  Mikäli et ole saanut lehteä, vaikka sellaisen pitäisi sinulle tulla, ole yhteydessä toimitukseen. Tilaus alkaa seuraavasta ilmestyvästä numerosta, mutta jos olet tehnyt tilauksen kovin lähellä lehden ilmestymispäivää, tilauksesi ei välttämättä ole ehtinyt mukaan.