Pakina: Nato-hakemus ei liittänyt Suomea osaksi länttä, vaan sen teki kokaiini, paljastaa Viimeinen millenniaali YL-selvityksessään

Pakinoitsija on yliopistolla yhä uhanalaisemmaksi käyvän Y-sukupolven edustaja ja kaikkiin päihteisiin tasapuolisesti perehtynyt generalisti.

T:Teksti:

|

K:Kuvitus: Pauliina Nykänen

Olen nähnyt somessa teistä kaikista runsaasti epäilyttävän iloisia kuvia ja videoita kesän festarijatkoilta. Pullot ja tölkit voi niistä laskea yhden käden sormilla, mutta en ole huumeidenkäytöstänne huolissani. Kerron miksi.

Tiesihän sen, etteivät nuorisolaiset enää juo. Jo kevään kultajuhlissa pystyi silmämääräisesti havaitsemaan kovien huumeiden kasvavan suosion kaikkein nuorimpien keskuudessa. Normalisoituessaan huumeet mukautuvat muuhun kulttuuriin ja ajanviettoon.

Enää nenään ei kuitenkaan kiskota mitä tahansa. Tähän asti piri on ollut suomalaisille siitä kätevä huume, että sen avulla on voinut ryypätä helvetisti ilman että sammuu. Sekä piiska että alkoholi kuuluvat kuitenkin menneen Suomen kärsimyskuvastoon.

Nautintokeskeinen mutta tehokas sukupolvi suosii kirkasta koksua, joka ei ole lainkaan samanlainen väkisin vedettävä kuin edeltäjänsä. Kun kokaiinimarkkinat valuvat eliitin jauhojengeiltä meille tavan tallaajille, tuotteen kysyntä kasvaa ja laatu paranee. Nykyään saa selkeästi yli 50-prosenttista ainetta 150 euron grammahinnalla. Muiden keskiluokkaistuneiden millenniaalien tapaan minäkin voin myöntää olevani valmis maksamaan hyvistä päihdekokemuksista satoja euroja.

Käyttökulttuurin muutos uudistaa myös valtion brändiä. Tämä on huomattu kansainvälisestikin. Siitä on pitänyt huolta suomalainen media, joka yhdisti ylilautalaisten salapoliisilangat ja luovutti pääministerin bilevideot anonyymin spektrianalyytikon tutkittavaksi. Hypoteesin vahvisti kielitieteilijän kommentti Facebookissa: kyllä siinä sanotaan jauhojengi. Tietävätpähän maailmalla, että meilläkin kaikki käyttävät.

Tässä emme kuitenkaan olisi ilman Suomen luotettavinta viranomaista, poliisia, jonka huumeosaston johto aikoinaan henkilökohtaisesti varmisti porttituotteiden kulun maailmanmarkkinoilta tänne periferiaan. KIITOS!!!

Nyt kun THL:n jätevesitutkimuksetkin todistavat, että pääkaupunkiseudun viemäreissä kiertää yhä enemmän kokaiinin jäämiä ja yhä vähemmän amfetamiinia, voimme viimein todeta Suomen yhdistyneen osaksi länttä. Siirtymää ei sinetöinytkään Nato-hakemus, vaan kaikkien edellä mainittujen yhteinen ponnistelu. Suomi on Helsingin esimerkillä jättänyt taakseen itäeurooppalaisen pirikulttuurin ja siirtynyt rikkaalle, läntiselle edistysmaalle sopivampaan koksubailaukseen.

Onnea, länsimaa Suomi!