Arkisto
2/2018
![Kuvitus: Aliina Kauranne.](https://ylioppilaslehti.fi/wp-content/uploads/2018/03/EY1-1000x600.jpg)
Virtuaalitodellisuus lupaa yhdistää ihmiset kuin Nokia 1990-luvulla. Onko se pelkkää markkinointipuhetta?
![Kuva: Evelin Kask.](https://ylioppilaslehti.fi/wp-content/uploads/2018/03/LJ1-1000x600.jpg)
Perussuomalaisten hajoaminen rikkoi perheitä ja ystävyyssuhteita. Sinisen tulevaisuuden varapuheenjohtaja Tiina Ahva yrittää nyt paikata haavat ja rakentaa puolueelle nuorisojärjestön.
![Kuva: Miikka Pirinen.](https://ylioppilaslehti.fi/wp-content/uploads/2018/03/KK1_fi-1000x600.jpg)
Suomen kalleimpiin kuuluvassa ravintolassa tv-kasvo Hans Välimäki kantaa pöytiin mustia tryffeleitä ja tonnin viinipaketteja. Palacen fine dining -elämykset loihtii joukko nuoria kokkeja, joilla on pitkät työpäivät ja unelmia omasta ravintolasta.
EN
![Kuva: Miikka Pirinen.](https://ylioppilaslehti.fi/wp-content/uploads/2018/03/KK1_en-1000x600.jpg)
Celebrity chef Hans Välimäki serves up black truffles and thousand-euro wine orders in one of Finland's most expensive eateries, the prestigious Palace restaurant. The fine dining experiences there are crafted by a team of young chefs with long shifts and dreams of striking out on their own.
FI
![Kuvitus: Tuomas Järvenpää.](https://ylioppilaslehti.fi/wp-content/uploads/2018/03/KK0218-1000x600.jpg)
Unicafen suosituimmat ruoat ovat edelleen liha- ja kala-annoksia. Kasvisannokset ovat kuitenkin kasvattaneet viidessä vuodessa suosiotaan reilulla kolmanneksella.
![Kuva: Ilkka Saastamoinen.](https://ylioppilaslehti.fi/wp-content/uploads/2018/03/LJEL0218-1000x600.jpg)
Dokumenttielokuvaohjaaja Virpi Suutari ja rap-artisti Mikko Kuoppala eli Pyhimys puhuvat työstä, Instagram-brändistä ja rovaniemeläisestä arkkitehtuurista.