Arkisto

2/2018

Kuvitus: Aliina Kauranne.
Virtuaalitodellisuus lupaa yhdistää ihmiset kuin Nokia 1990-luvulla. Onko se pelkkää markkinointipuhetta?
Kuva: Evelin Kask.
Perussuomalaisten hajoaminen rikkoi perheitä ja ystävyyssuhteita. Sinisen tulevaisuuden varapuheenjohtaja Tiina Ahva yrittää nyt paikata haavat ja rakentaa puolueelle nuorisojärjestön.
Kuva: Miikka Pirinen.
Suomen kalleimpiin kuuluvassa ravintolassa tv-kasvo Hans Välimäki kantaa pöytiin mustia tryffeleitä ja tonnin viinipaketteja. Palacen fine dining -elämykset loihtii joukko nuoria kokkeja, joilla on pitkät työpäivät ja unelmia omasta ravintolasta.
EN
Kuva: Miikka Pirinen.
Celebrity chef Hans Välimäki serves up black truffles and thousand-euro wine orders in one of Finland's most expensive eateries, the prestigious Palace restaurant. The fine dining experiences there are crafted by a team of young chefs with long shifts and dreams of striking out on their own.
FI
Kuva: Jussi Särkilahti.
Suomen ei pidä kilpailla salamyhkäisyydessä vaan avoimuudessa, uskoo Kepan Lyydia Kilpi.
Kuvitus: Tuomas Järvenpää.
Unicafen suosituimmat ruoat ovat edelleen liha- ja kala-annoksia. Kasvisannokset ovat kuitenkin kasvattaneet viidessä vuodessa suosiotaan reilulla kolmanneksella.
Kuvitus: Tuomas Järvenpää.
Englanninkielisessä maailmassa suurta suosiota nauttiva chatfiktio tekee tuloaan Suomeen.
Kuva: Ilkka Saastamoinen.
Dokumenttielokuvaohjaaja Virpi Suutari ja rap-artisti Mikko Kuoppala eli Pyhimys puhuvat työstä, Instagram-brändistä ja rovaniemeläisestä arkkitehtuurista.
Kuvitus: Erkki Toukolehto.
Kuva: Meri Björn.
Kuva: Meri Björn.
Kuva: Shutterstock.
Palstalla lähetämme ihmisille postia.
Kuva: Meri Björn.