10. helmikuuta 2017
Teksti: | Kuva: Jussi Särkilahti

Viides ja viimeinen jakso summaa Donald Trumpin ensimmäisiä viikkoja presidenttinä.

Matkalla Trumpin Amerikkaan -podcastin viidennessä ja viimeisessä jaksossa pohditaan Donald Trumpin presidenttiyden ensimmäisiä viikkoja. Onko #MuslimBan kestävällä pohjalla? Miksi sota mediaa vastaan jatkuu? Entä minne oppositioon jääneet demokraatit katosivat?

Robert Sundmanin kanssa keskustelemassa ovat The Ulkopolitistin Janne Soisalon-Soininen ja Ilkka Tiensuu.

Tämä podcast-sarjamme päättyy. Seurasimme viiden jakson ajan, miten demokraattien valtakausi hiljalleen päättyi ja kuinka uusi herra otti Washingtonin haltuun. Emme ehtineet käsittelemään jaksoissa kaikkia lupaamiamme teemoja, kuten ilmastopolitiikkaa.

Matkalla Trumpin Amerikkaan oli myös Ylioppilaslehden ensimmäinen kokeilu ja pilotti podcastien maailmassa. Missä onnistuimme, missä emme? Antamalla palautetta voit parantaa maailmaa – tai ainakin tämän lehden tuottamaa audiojournalismia. Palaute löytää perille esimerkiksi sähköpostitse osoitteella posti@ylioppilaslehti.fi.

Jaksot löytyvät Soundcloudin (RSS) lisäksi iTunesista.