Arkisto
2/2018

Virtuaalitodellisuus lupaa yhdistää ihmiset kuin Nokia 1990-luvulla. Onko se pelkkää markkinointipuhetta?

Perussuomalaisten hajoaminen rikkoi perheitä ja ystävyyssuhteita. Sinisen tulevaisuuden varapuheenjohtaja Tiina Ahva yrittää nyt paikata haavat ja rakentaa puolueelle nuorisojärjestön.

Suomen kalleimpiin kuuluvassa ravintolassa tv-kasvo Hans Välimäki kantaa pöytiin mustia tryffeleitä ja tonnin viinipaketteja. Palacen fine dining -elämykset loihtii joukko nuoria kokkeja, joilla on pitkät työpäivät ja unelmia omasta ravintolasta.
EN

Celebrity chef Hans Välimäki serves up black truffles and thousand-euro wine orders in one of Finland's most expensive eateries, the prestigious Palace restaurant. The fine dining experiences there are crafted by a team of young chefs with long shifts and dreams of striking out on their own.
FI

Unicafen suosituimmat ruoat ovat edelleen liha- ja kala-annoksia. Kasvisannokset ovat kuitenkin kasvattaneet viidessä vuodessa suosiotaan reilulla kolmanneksella.

Dokumenttielokuvaohjaaja Virpi Suutari ja rap-artisti Mikko Kuoppala eli Pyhimys puhuvat työstä, Instagram-brändistä ja rovaniemeläisestä arkkitehtuurista.