Stora Ensolle kuoleva simpukka -simulaattoreita ja muistamisia muillekin mokaajille

Rapatessa roiskuu ja joskus rusentuu muutama raakku. Lähetimme postia ansioituneille mokaajille.

T:Teksti:

|

K:K: Iisa Pappi

Hyvä Suomen vaarattomimman näköinen mies, tuore meppi Jussi Saramo

Teille kävi kesällä melkoinen vahinko, kun nousitte ensimmäistä kertaa europarlamenttiin Li Anderssonin vanavedessä historiallisen ohuella mandaatilla ja horjutitte samalla koko vasemmistoliiton puoluejohtoa. Ainahan voitte toki lohduttautua sillä, että takananne on sentään noin Kanta-Hämeessä sijaitsevan Jokioisten kunnan verran äänestäjiä (4 918). Lähetämme teille repullisen Reissumiestä, pillimehuja ja salmiakkia, ettei koti-ikävä pääse yllättämään tällä jännittävällä luokkaretkellä. 

Vive la révolution! 

Ylioppilaslehti 

Arvon Stora Enson hallitus, 

Kerran yhtiönne ajoi metsäkoneilla iha vitu lujaa päin raakkuja (Juuso ajo ja se käy salilla) ja ne sano vaan poks eikä jääny mössöö tai mtn vaa ne hävis kokonaan. Tai oikeastaan ette ajaneet kerran vaan yli 300 kertaa, minkä lisäksi tukehdutitte alajuoksun raakut liejuun. Se on sellainen suoritus, että verkkosivujenne silkinpehmeät vastuullisuuspuheet kelpaavat paremmin perseen pyyhkimiseen kuin tuottamanne sellutavara tai edes Suomen hallituksen rasisminvastainen ohjelma. Rahaa voitte suoltaa Hukkajoen ja maineenne puhdistamiseen niin paljon kuin osakekurssin syöksy sallii, mutta uusia 200-vuotiaita jokihelmisimpukoita saadaan kasvatella hetki. Odotuksen jouduttamiseksi lähetämme jokaiselle yhtiönne hallituksen jäsenelle hedelmäpussin, jonka päähän laittamalla voi luoda ihan oman raakkusimulaation. 

Tsempukkaa hengittelyyn! 

Ylioppilaslehti 

Kunnianarvoisa sininen eduskuntaryhmä, 

Eduskunnan kanslia lähestyi hiljattain toimitusta ja pyysi, että lopettaisimme Ylioppilaslehden lähettämisen teille sillä perusteella, että ryhmäänne ei ole ollut olemassa sitten eduskuntavaalien 2019. Sattuu sitä näemmä vahinkoja paremmissakin piireissä. Tunnustuksena 2000-luvun toistaiseksi dramaattisimmasta poliittisesta jännitysnäytelmästä sekä Sipilän hallituksen sinnikkäästä tekohengittämisestä oman poliittisen uran livetessä käsistä, Ylioppilaslehti lähettää koko vuosikertansa teille vielä kertaalleen. 

Muistoanne kunnioittaen 

Ylioppilaslehti