Postia: Webbikamera Antti Pelttarille

Palstalla lähetetään postia.

T:Teksti:

Arvon herra Antti Pelttari, Supon entinen päällikkö ja nykyinen eduskunnan pääsihteeri, 

Suomen turvallisuustilanne on muuttunut peruuttamattomasti Venäjän hyökättyä Ukrainaan. Kun Ruotsissakin varaudutaan sotaan, on meidän kilpailtava naapurimaan kanssa siitä, kuka on turvallisuuspoliittisen tilpehöörin James Bond. 

Supon kyylät ovat toivoneet työkalupakkiinsa mikrofoneja ja kameroita, joilla tavallisten ihmisten koteja voitaisiin tirkistellä heidän tietämättään. Itsekin kannatatte entisen työnantajanne toimivaltuuksien lisäämistä. Rehellinen pervoilu on raikas tuulahdus vanhoilliskokoomuslaiselta, ja auttaa esimerkillään muitakin kertomaan avoimesti haluistaan ja toiveistaan.  

Opiskelijoita tiedustelulakien höllentäminen kuvattuun suuntaan tuskin haittaa, sillä he ovat tottuneet esiintymään vapautuneesti kameroille Onlyfansissä, jossa tienaavat elantonsa irtoripsiään räpsyttelemällä. Me ujommat peseydymme tästedes bikineissä. 

Vanhan sanonnan mukaan entistä tiedustelumiestä ei ole. Haluammekin Ylioppilaslehdessä muistaa teitä vakoilupaketilla, johon kuuluvat webbikamera, huomaamaton mikrofoni sekä aurinkolasit henkilöllisyytenne suojaamiseksi. Paketin avulla voitte jatkaa samoja puuhia kuin aiemmin, vaikka työnantajanne vaihtui. 

Kun olette taltioineet juuri valtaan valitun presidentin pierun, lähetättehän todistusaineiston myös meille. Muistakaa käyttää aurinkolaseja ⁠–⁠ ne turvaavat selustanne, mikäli oma webbikameranne lävähtää yllättäen päälle. 

Valvontakapitalismin hengessä teitä tervehtien, 

Ylioppilaslehti