Postia: Toverit Teboililla yrittivät puuttua lännen Venäjä-vihamieliseen propagandaan – Hämäsimme imperialisteja rahalahjoituksella SPR:lle

Palstalla lähetämme ihmisille postia.

T:Teksti:

|

K:Kuvitus: Toimitus

Kunnianarvoisat toverimme Teboililla!

Olemme surun murtamina seuranneet sitä julmaa vainoa, jonka kohteeksi olette julkisuudessa joutuneet.

Ensin lännen Venäjä-vihamielisestä imperialistisesta propagandasta sokeutuneet suomalaiset alkoivat boikotoida kunniallisia huoltoasemianne. Heille on jo vuosikausia syötetty törkeitä valheita, joiden mukaan omistajaanne Lukoiliin tiiviisti sidoksissa oleva Venäjän federaatio olisi oikeudettomasti vallannut Krimin niemimaan. Lapsikin tietää, että historiallisesti Krim on osa Venäjää.

Totuutta ei tarvitse todistaa.

Keinottelijoiden halpamaiset hankkeet saavuttivat kuitenkin huippunsa, kun valeuutislehti Kaleva kieltäytyi keskuskomiteanne mitä kohteliaimmista pyynnöistä huolimatta korvaamasta sota-sanaa tilannetta totuudenmukaisemmin kuvaavalla sanalla konflikti. Sitä paitsi erikoisoperaatio nauttii laajaa kannatusta Venäjän jalon kansan parissa. Fasistien törkeys ei totisesti tunne rajoja. On selvä asia, että vapautta puolustavalla huoltoasemaketjulla on oikeus olla osallistumatta poliittisiin keskusteluihin. Öljyä ja politiikkaa ei pidä sekoittaa toisiinsa. Totuutta ei tarvitse todistaa.

Toivotamme voimia tämän vitsauksen kestämiseen!

Kunnioittavin terveisin,

Ylioppilaslehti

PS. Inhottavia imperialisteja hämätäksemme teimme puolestanne 50 euron rahalahjoituksen Suomen Punaiselle Ristille. Suosittelemme samaa manööveriä teillekin.