Postia: Lähetimme mahtavan gift boxin supersuositulle suomalaisvaikuttajalle – Ei vielä tietoa, milloin paketti tavoittaa ihanan ja viisaan Sannan

Palstalla lähetämme ihmisille postia.

T:Teksti:

|

K:Kuva Lari Mörö

Hyvää syksyä, ihana! <3

Me täällä Ylioppilaslehdessä olemme seuranneet sinua jo pitkään ja ihailemme rohkeuttasi ja aitouttasi – emmekä ole ainoita! Puoli miljoonaa seuraajaasi tietävät, että olet rohkea oman lenkkipolkusi kulkija, joka tietää, mitä haluaa ja tavoittelee sitä täysillä!

Tartut rohkeasti myös vaikeisiin aiheisiin. Olet puhunut avoimesti väsymyksestäsi ja siitä, miten vaikeita ja kipeitä päätöksiä olet viime vuosina joutunut tekemään. On todella tärkeää, että tätä keskustelua vihdoin käydään!

Me Ylioppilaslehdessä tiedämme, että joskus kiireisen arjen keskellä saattaa kaivata pysähtymistä ja pientä hemmottelua. Siksi lähetämme sinulle tämän gift boxin, johon olemme koonneet ainekset rentouttavaan iltaan. Pakkaus sisältää uusimmat Ylioppilaslehdet, muutama vuosi sitten julkaistun Kilpailevat totuudet -antologian, kynttilän, kasvonaamioita, Ylioppilaslehti-kangasmaskin ja konvehteja Sinulle ja Markukselle. Kaikki tuotteet ovat enemmän tai vähemmän suomalaista käsityötä.

Ylioppilaslehti on pientuottajien valmistama helsinkiläinen artesaanilehti, jonka tekijöillä on lämpimät välit Tampereeseen. Meidän missiomme on tarjota laadukasta ja sivistävää luettavaa kaikille suomalaisille. Olemme varmoja, että jaamme tässä samat arvot!

Siksi meille olisi kunnia saada sinut Ylioppilaslehden brand ambassadoriksi! Toivoisimme sinulta postausta ja muutamaa rentoa ja luontevaa story-videota Ylioppilaslehden äärellä. Uskomme, että se resonoisi myös yleisössäsi. Palkkioksi tarjoamme lehden vuositilausta.

Jos tämä tuntuu someesi sopivalta contentilta, muistathan tägätä meidät @ylioppilaslehti.

Iloisia sometteluhetkiä!

<3: Ylioppilaslehti-tiimi