Postia: Riikka Purran mielestä ihmisiä pitää auttaa siellä, missä he ovat, joten ostimme hänen puolestaan kehitysmaan lapselle vuohen

Palstalla lähetämme ihmisille postia.

T:Teksti:

|

K:Kuva Shutterstock

Kunnianarvoisa Riikka Purra!

Puolueenne valitsi teidät Seinäjoen puoluekokouksessa selvin luvuin uudeksi puheenjohtajakseen. Ylioppilaslehti onnittelee! Olemme varmoja siitä, että komennuksessanne Perussuomalaiset marssii saappaat kopisten kohti entistäkin uljaampaa aamunkoittoa.

Linjapuheessanne asetitte tulevan hallitusyhteistyön ehdoksi tiukan suhtautumisen maahanmuuttopolitiikkaan. Tavoitteenne on nolla turvapaikanhakijaa, ettekä salli sitä, että Suomen kansalaisuuksia jaetaan kuin ilmaisia ämpäreitä. Kannattajanne osoittivat suosiota suupielet vaahdoten.

Kerrotte maahanmuuttolinjanne noudattelevan puolueenne maahanmuuttopoliittista ohjelmaa. Puolueenne ei usko humanitaariseen maahanmuuttoon, vaan pitää ”paikanpäällä” [sic] tapahtuvaa kriisiauttamista moninkertaisesti tehokkaampana. Vastaavasti kehitysapujärjestelmää pitäisi uudistaa – esimerkiksi leikkaamalla siitä puolet pois, kuten viime vuonna vaihtoehtobudjetissanne esititte.

Myös me Ylioppilaslehdessä uskomme, että espoolaisen elämäntavan säilyttämisen tulee olla kaiken politiikan keskiössä, ja jos vain poliittisesta järjstelmästämme löytyy tahtotilaa edustamanne pitkäjänteisen maahanmuuttopolitiikan harjoittamiseen, mahdolliset maahanmuuttajat ja turvapaikanhakijat kyllä tappavat toisensa kotimaassaan, ennen kuin ehtivät Suomeen asti.

Mutta mitä antaa naiselle, jolla on jo kaikkea, ja jonka mielestä ihmisiä tulee auttaa siellä, missä he ovat?

Teimme puolestasi lahjoituksen Suomen World Visionille ja ostimme kehitysmaan vähävaraiselle perheelle vuohen. Sen maito ravitsee lapsia, ja kun vuohi saa omia lapsia, sen arvo moninkertaistuu. Lisätuloilla perhe voi viedä lapsensa lääkäriin tai kouluun.

Ehkä hänestäkin voi tulla mitä vain.

Isänmaallisin terveisin
Ylioppilaslehti