Kysy Saatanalta

Otimme magiaväline internetin avulla yhteyttä rapakon takana asuvaan Saatanaan, joka elää filmitähti Antti Holman bodatussa vartalossa. Näin hän vastasi.

T:Teksti:

|

K:Kuva: Viivi Prokofjev

Miten saan pidettyä kiinni tervehenkisistä elämäntavoista?

Raivo ja viha ovat hyviä apuvälineitä. Hyvällä mielellä ei kannata mennä kuntoilemaan; kauna ja katkeruus auttaa varsinkin puristusta vaativissa suorituksissa. Epäterveellisiin ruokailutottumuksiin auttaa se, että syö alasti peilin edessä. Viinaa ja tupakkaa ynnä muita päihteitä voi vetää niin paljon kuin haluaa, ne rankaisevat käyttäjäänsä kyllä itsestään.

Sielu. Mikä se on ja missä sen voi myydä pois?

Ihmisillä ei itse asiassa ole enää ollut sieluja sen jälkeen, kun heitä ruvettiin rokottamaan. Kiinalaisen sielun voi kuitenkin hankkia AliExpressistä ja jossain vaiheessa sieluja jaettiin myös Maria Veitolan elämäntaito–oppaan kylkiäisenä. Minä myin käytettyjä sieluja FB:n Helvetin kirppis -ryhmässä, mutta se meininki muuttui niin pelottavaksi, että oli pakko lopettaa.

Mitä me kaikki, pienet ihmiset, voisimme tehdä ilmastonmuutoksen pysäyttämiseksi?

Facebook on tärkein ase ilmastonmuutosta vastaan. Aina kun ei lennä lentokoneella, se kannattaa kirjoittaa Facebookiin. Tällöin muut ihmiset ihailevat kirjoittajan vakaumuksellisuutta ja ottavat siitä oppia. Myös lapsettomuudesta kannattaa kertoa. Lapsen hiilijalanjälki on 58,6 tonnia vuodessa ja yhden mannertenvälisen lennon 0,7–2,8 tonnia. Seuraavan kerran kun joku juhlii lapsen syntymää Facebookissa, kannattaakin lapsettoman käydä kommentoimassa että minäpä lennän tuon kudosryppään ansiosta joka vuosi 20 kertaa Atlantin yli kunnes jompikumpi meistä kuolee.

Koko ajan väsyttää ja stressiä pukkaa. Mikä avuksi ”millenniaali burn outiin”?

Suomessa on kauhean vaikeaa saada ADHD- ja narkolepsialääke Attentinia, joka on amfetamiinijohdannainen. Yhdysvalloissa sitä myydään Adderall-nimellä. Täällä sitä käyttävät nuoret mutta niin kuulemma iäkäs presidenttikin, tosin nenän kautta. Se ilmeisesti auttaa jaksamaan tässä sirpaleisessa nykyajassa ja pätkätöissä.

Miten voisi muuttua coolimmaksi ja suositummaksi?

Ah, tämä onkin vaikea kysymys. Riippuu siitä, kenen silmissä haluaa olla suosittu. Jos esimerkiksi haluaa olla cool maaseudulla asuvien hiljaisten ja rasvaisten naisten silmissä, kannattaa alkaa räpätä pillusta ja menestyksestä. Jos taas haluaa olla suosittu brunssintuoksuisten ja vihamielisten kaupunkilaisten keskuudessa, kannattaa alkaa räpätä taiteesta ja tyhjyyden kokemuksesta. Koko kansan rakkauden saa voittamalla urheilukilpailussa yllättäen tai Spike Leen elokuvassa näyttelemällä.