Saletisti natsaa

Miksi haahuilla Suomi24:ssä, kun seuranhaun voi räätälöidä.

T:Teksti:

|

K:Kuvitus: Otto Donner

Kun kaksi muskelia yhtyy

pakkotoisto.com/deitti

Mitä & kenelle: Protskupirtelö-Pekka hakee rusketusaineen levittäjää ja elävää kahvakuulaa.

Viestiketjuja: 396

Yleiskatsaus: Punttiukkelit ja -mimmit löytävät toisensa Pakkotoistosta, kehonrakentajien verkkofoorumilta. Tyypillinen seuranhakija on kolmikymppinen sataprosenttinen hetero, joka treenaa haukkaria. Ilmoituksista löytyvät tarkat mitat, usein elopainon lisäksi myös tavoitepaino, ja tieto siitä, onko massankasvatusvaihe meneillään. Seuraa haetaan punttikselle tai juoksulenkille. Pakkiksen aktiivikäyttäjät tsemppaavat seuranhakijoita urheiluhengessä ja antavat suosituksia: ”Nyt mimmit tarkkana siellä koneiden ääressä nimittäin sen verran hieno mies olis nyt tarjolla!”

Iskulauseet: ”Ei mikään Gaspin takissa pyörivä ovimies.” ”Sanottakoon nyt kuitenkin, että äärivasemmistolaiset, kettutytöt, ja vegaanit tuskin tulevat kanssani pitkään viihtymään.” ”Tällä hetkellä noin 90kg ja noususuunnassa pikkuhiljaa, lihasmassan muodossa toki!”

 

Kun yössä yksin vaeltaa

goottideitti.net

Mitä & kenelle: Ulkopuolisuudesta nautiskeleva uneton etsii toista sivullista katselemaan kanssaan kuutamoa.

Ilmoituksia: 410

Yleiskatsaus: Etusivun slogan sen jo tiivistää: ”Älä murjota yksin. Se on niin paljon hauskempaa kahdestaan.” Jos sytyt is- ja um-päätteisistä, latinaan vivahtavista nimimerkeistä, tämä on areenasi. Moni deittaaja määrittelee itsensä metallistiksi, gootiksi tai rokkariksi. Ammatit jäävät musiikkimaun varjoon, ja mittojen listaus olisi älykköilmoituksessa etikettivirhe. Sielunkumppanuushan ei katso edes sukupuolta. Tyypillinen seuranhakija on kaksikymppinen maalaava nainen tai kolmekymppinen soittava mies. Moni korostaa olevansa niin outolintu, ettei se standardi-ilmoituksesta voi välittyä.

Iskulauseet: ”Mustaa tukkaa löytyy yli metrin verran, mustia vaatteita sitäkin enemmän.” ”Välillä tuntuu, että sukujuureni on joltain muulta planeetalta ja mietin mahtaako löytyä joistain kumppani, joka olisi kotoisin samalta planeetalta.” ”Viihdyn pimeässä ja pidän viileästä.” ”Luen salaliitto- ja fundisblogeja (sellai skeptisesti ja ironisesti), koska tykkään provosoitua.”

 

Kun heterot hommailee

hommaforum.org, Deittihomma-ketju

Mitä & kenelle: Itseironinen VHM etsii isänmaallista ja hyväpeppuista Elovena-neitiä.

Viestejä: 53

Yleiskatsaus: Hommaforumin deittipalstalla inhorealismi on valttia. Itsekehu haiskahtaa vahvasti epäisänmaalliselta käytökseltä, joten hommalaisten ilmoituksissa ollaan rehellisesti laiskoja, köyhiä, puolirampoja ja asennevammaisia. Suurin osa on Homman lanseeraamia Valkoisia Hetero Miehiä, ikähaitari venyy kolmenkympin molemmin puolin. Parhaimmillaan hommalaisten vereslihaan asti rehellinen rakkaudenkaipuu muistuttaa kokeellista runoutta: ”Juon välil, pesen hampaat ja nivuset, olen 190-115 mittainen nahkaisen päälaen omaava mies, suuremmin lurittelematta lyö kätesi sontaan ja kadu.”

Iskulauseet: ”Vihataan toisiamme ikuisesti!” ”Hyvin suomalaisen näköiseksi on joskus ulkomailla kehuttu.” ”Haluaisin tavata naisen, jolla on paljon aikaa viettää aikaa mun kanssa, esimerkiksi mun Pasilan kämpällä. Miesseurakin käy, jos asut Pasilan lähellä, mutta tosiaan olen hetero eli housut pidän jalassa.”

 

Kun Jumala ei riitä

kotisatamandeitti.fi

Mitä & kenelle: Herkkä seurakunta-aktiivi etsii toista tunnelmoijaa kestävään parisuhteeseen.

Ilmoituksia: Tuhansia

Yleiskatsaus: Seksi kuuluu: vain avioliittoon, avoliittoon, vakiintuneeseen seurusteluun, vaikka ekoille treffeille. Harvalla deittipalstalla mennään niin nopeasti asiaan kuin Kotisamatan Koti & etiikka -valinnassa. Kotiseurakuntansa lisäksi moni ilmoittaa profiilissaan vuositulonsa. Kolmi- ja nelikymppisiä on paljon ja osalla ”nimi vielä väärässä paperissa”, mutta se ei menoa haittaa. Aina väärän miehen valinnut kolmen lapsen äiti Erkku on uskovainen nainen vailla ”rehellistä, uskollista, rakastavaa ja USKOVAISTA miestä”. Ja tytöt tykkää, kun herkkis lopettaa esittelynsä Korinttilaiskirjeeseen.

Iskulauseet: ”Olen heikko, synnin kanssa kamppaileva kristitty, joka virheistään huolimatta uskaltaa sanoa Kristuksen rakkaimmaksi asiaksi elämässään.” ”Vaikka oonkin teologi, niin minusta mies saa olla vastuussa perheen hengellisestä elämästä viimekädessä.” ”Kerron vain sen mikä on suurin toiveeni. Se on toive saada palvella Herraa. Nyt ja ikuisesti. Amen.”