Haluatko olla kemiallinen ystävä?

T:Teksti:

Liity meihin!

Tamperelaisen Jan Anderzénin luotsaama Kemialliset Ystävät kutsuu kaikki mukaan big bandiinsa. Kokeellisesta folkistaan kansainvälisestikin tunnettu kokoonpano versioi seuraavaksi kolme suosituinta suomalaisiskelmää – ja haluaa tehdä sen kaikkien kanssa.

Laulut on valittu Ylen Radio Suomen vuonna 2006 järjestämästä Kaikkien aikojen iskelmä -äänestyksestä. Kärkikolmikkoon pääsivät Rauli Badding Somerjoen Paratiisi, Reijo Taipaleen Satumaa ja Olavi Virran tunnetuksi tekemä käännösiskelmä Hopeinen kuu.

Nyt kuka tahansa voi kantaa oman äänipanoksensa yhteiseen kemialliseen kekoon. Osallistumisohjeet löytyvät yhtyeen nettisivuilta. Vaikka aikaa on aprillipäivään asti, ei kyseessä ole pila.

www.kemiallisetystavat.com/pallonvaltavan/