Auta Zolp opiskelemaan

T:Teksti:

Yhdysvalloissa yliopisto-opinnot rahoitetaan joko vanhempien pussista tai stipendeillä ja avustuksilla, joita jakavat erilaiset säätiöt ja rahastot. Säätiö voi itse päättää, millä perustein se stipendejä jakaa. Jotkut rahastot ottavat kriteeriksi sen, että opiskelijalla on sopiva nimi.

Harvardin entisten oppilaiden sukunimikaimat Baxendale, Hudson, Thayer, Downer ja Bright voivat hakea stipendiä opintoihin Harvardissa.

Jos sukunimi on Gatling, voi North Carolina State Universityyn mielivä kuitata 18 000 dollarin stipendin John Gatling Grant -rahastosta.

Opiskelijan kaikki opinnot Texas A&M-yliopistossa kustannetaan stipendillä siinä tapauksessa, että opiskelijan sukunimi on Scarpinato. Säätiö hyväksyy myös opiskelijat, jotka ovat päätyneet Scarpinatoiksi vaihtamalla nimeä tai avioliiton kautta.

Useimmat nimistipendit myönnetään opintoihin jossain tietyssä yliopistossa. The Lambert and Annetje Van Valckenburg Memorial Scholarship on suurpiirteinen ja palkitsee tuhannella dollarilla kaikki Van Valckenburg -nimiset yliopisto-opiskelijat Yhdysvalloissa opinahjoon katsomatta.

Ja kaikki maailman Zolpit huomio. Zolp-stipendi kustantaa kaikki opinnot Chicagon Loyola-yliopistossa siinä tapauksessa, että hakija on katolinen ja nimeltään Zolp.