Tilaajapalvelut

Tilaa lehti

Lue enemmän ja parempaa, tilaa Ylioppilaslehti!

Lehti kertoo yhteiskunnan, kulttuurin ja opiskelijaelämän tuoreista ihmisistä ja ilmiöistä ennen kuin muut mediat ovat niihin ehtineet havahtua sekä tarjoaa jatkuvasti uusia, ravistelevia näkökulmia maailman asioihin. Vuoden määräaikainen tilaus sisältää kuusi paperilehteä kotiin kannettuna, ja sen hinta on 28,50 euroa, opiskelijoilta vain 14,50 euroa. Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Voit selailla lehden paperiversiota näköislehtenä myös täällä.

Helsingin yliopiston läsnäolevat perustutkinto-opiskelijat ja HYY:n jäseneksi erikseen liittyneet jatko-opiskelijat saavat Ylioppilaslehden automaattisesti kotiinsa. Jos et ole HYY:n jäsen, voit tilata lehden Kulttikiskan tilauspalvelusta.

 

Tee osoitteenmuutos

Mikäli saat Ylioppilaslehden kotiisi HYY:n jäsenyyden perusteella, voit tehdä osoitteenmuutoksen WebOodissa. Muut tilaajat voivat lähettää osoitteenmuutospyyntönsä osoitteeseen osoitteenmuutos@ylioppilaslehti.fi.

Jos olet Helsingin yliopiston läsnäoleva perustutkinto-opiskelija tai HYY:n jäseneksi liittynyt jatko-opiskelija, mutta haluat peruuttaa Ylioppilaslehden tilauksen, voit tehdä myös sen WebOodissa. Kirjaudu WebOodiin, mene kohtaan Muut toiminnot -> Henkilötiedot -> Luovutustiedot -> Muuta ja raksita kohta ”Osoitetietoja ei saa luovuttaa Ylioppilaslehdelle eikä lehteä saa lähettää”.

 

Etkö saanut lehteä?

Mikäli et ole saanut lehteä, vaikka sellaisen pitäisi sinulle tulla, voit tehdä ilmoituksen meille jakeluhäiriöstä osoitteessa www.bit.ly/jakeluhairio.