Tilaa lehti tai tee osoitteenmuutos

Lue enemmän ja parempaa, tilaa Ylioppilaslehti! Lehti kertoo yhteiskunnan, kulttuurin ja opiskelijaelämän tuoreista ihmisistä ja ilmiöistä ennen kuin muut mediat ovat niihin ehtineet havahtua sekä tarjoaa jatkuvasti uusia, ravistelevia näkökulmia maailman asioihin. Vuoden tilaus sisältää kuusi paperilehteä kotiin kannettuna, ja sen hinta on 28,50 euroa (sis. ALV.), opiskelijoilta vain 14.50 (sis. ALV.) euroa. Voit selailla lehden paperiversiota näköislehtenä täällä.

Tilaa lehti tällä lomakkeella (osoitteenmuutos alempana):

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Osoite (pakollinen)

Postinumero   Postitoimipaikka (pakollinen)
 

 Opiskelijatilaus Normaalihintainen tilaus

Lisätietoja

 

Tee osoitteenmuutos

Helsingin yliopiston läsnäolevat opiskelijat:

» Osoitteenmuutos WebOodissa

Muut:

osoitteenmuutos@ylioppilaslehti.fi
HUOM! Käytä tätä osoitetta tilauksesi osoitteenmuutokseen vain jos et ole Helsingin yliopiston läsnäoleva perustutkinto-opiskelija HYYn jäseneksi erikseen liittynyt jatko-opiskelija. Jos olet, osoitteenmuutos WebOodissa tekee osoitteenmuutoksen myös Ylioppilaslehden tilaukseen.

Jos olet Helsingin yliopiston läsnäoleva perustutkinto-opiskelija tai HYYn jäseneksi liittynyt jatko-opiskelija, mutta haluat peruuttaa Ylioppilaslehden tilauksen, voit tehdä myös sen WebOodissa. Kirjaudu WebOodiin ja mene kohtaan Muut toiminnot -> Henkilötiedot -> Luovutustiedot -> Muuta ja raksita kohta ”Osoitetietoja ei saa luovuttaa Ylioppilaslehdelle eikä lehteä saa lähettää”.