Postia: Beetasalpaajia puolustusministeri Häkkäselle

T:Teksti:

Arvoisa puolustusministeri Antti Häkkänen (kok), 

Suomalaisten maanpuolustustahto on viime vuodet ollut ennätyksellisen korkealla. Somesotilaat varustautuvat ampumakseen rajaa ylittävät turvapaikanhakijat, epäilevät puolalaisia taulukauppiaita tiedustelu-upseereiksi ja leimaavat asevarustelua kritisoivat venäläisten kätyreiksi. 

Edeltäjänne Antti Kaikkonen (kesk) hoiti maaliin hävittäjäkaupat ja Suomen Nato-jäsenyyden, joten pitihän teidän päästä näyttämään, että kykypuoluekin osaa mullistaa Suomen puolustuksen. Syntyi idea. 

Entä jos tässä sotainnostuksen läpäisemässä maassa joku ei olekaan valmis käymään taistoon yhtenä rintamana? Kuten kaikki taiteilijat tietävät, pakko on paras muusa. Niinpä Te päätitte ehdottaa, että reservistä eroaminen kielletään kokonaan lakimuutoksella. Tällä saadaan kaikkien aikojen vahvin reservi. 

Vilauttelitte ideaa Kyrönmaa-lehdessä. Eihän kukaan lue pieniä paikallismedioita, niissä voi vähän tunnustella kansan syviä rivejä. Pieleen meni. Syntyi kansallinen skuuppi, josta puhuttiin viikkokaupalla. Alkoi joukkopako reservistä. Tuntematon kansallissankari osti domainin: eroareservistä.fi  

Ihan kaikki eivät ole vielä muna pystyssä teroittamassa asetta kellarissaan, ja hyvä niin. Sietäisi teidänkin rauhoittua. Kyllä se oikea Nato-operaatio vielä joskus osuu kohdalle, ja pääsette lähettämään poikia Lähi-itään ja näyttämään Elinalle keskisormea. 

Koska olette tuollainen hurjastelija, päätimme lähettää Teille sykettä hidastavia beetasalpaajia. 

Jäitä hattuun. Rintamalla ei mitään uutta. 

Maanpuolustustahtoisin terveisin, 

Ylioppilaslehti