3 x puheenaihe pääsiäiseen

Katumisen aihetta.

T:Teksti:

|

K:K: Pauliina Nykänen

Kellojen siirtämisen siirtäminen  

Kahdesti vuodessa käynnistyy kinastelu kellojen siirtämisestä. Jokaisella tuntuu olevan mielipide siitä, kumpi aika on miellyttävämpi. EU yritti sabotoida suositut väittelyt lopettamalla koko siirtelyn vuonna 2021, mutta ei saanut sitä tehtyä, vaikka kaikki puoltavat tavan lopettamista. Kellojen siirtämisestä luopumista siirrettiin. Suomessa kesäaika alkaa maaliskuun lopussa, joten pääsiäisateriaan mennessä jokainen ehtii muodostaa mielipiteen siitä, kuuluuko Team Kesäaikaan vai Team Talviaikaan

Petri Jääskeläinen 

Lina Schifferin pikkuhousut  

Olen käyttänyt liian monta työtuntia miettien dj-juontaja Lina Schifferin pikkuhousuja. Emma-gaalassa ystävänpäivän tienoilla Schiffer esitteli Will you free my Palestine -tekstillä koristeltuja alkkareitaan somessa. Siellä moni muutkin tietää, että sex sells, ja että naisen kehoa näyttämällä saadaan näkyvyyttä Palestiinassa kuoleville lapsille ja muslimeille. Kiitos aktivismista, tätä se kai tänä päivänä on. Lady Gagan pikkarit voisivat herättää laajempaa keskustelua, mutta täällä meillä seksikkyydestä taitavat hyötyä someprofiilin pitäjä ja Instagram. 

Adile Sevimli  

Pelastautukaa syyhyltä! 

Tuomiopäivän merkit kutisevat iholla, kun päällemme on langetettu syyhyepidemia. Koronasta traumatisoituneet suomalaiset koskettelevat toisiaan liikaa. Taudin aiheuttaa pikkuriikkinen syyhypunkki, joka leviää ihmisestä toiseen läheisessä kosketuksessa. Keskeiset oireet ovat piinaava kutina, punertavat näppylät ja pankkitilin tyhjeneminen. Kela-korvausta lääkkeisiin ei saa, joten köyhän opiskelijan kannattaa miettiä kahteen kertaan, lähteekö sitseiltä yhteisjatkoille kut(is)emaan. Häpeään ei ole kuitenkaan syytä: dj Amanda Harkimo paljasti Instagramissa kärsineensä syyhystä pari vuotta sitten. #normalizesyyhy #noshame 

Eveliina Mäntylä