Potkua elämään

Palstalla kerromme aktiivisista nettiyhteisöistä.

T:Teksti:

|

K:K: Pauliina Nykänen

Suomen chiliharrastajien foorumi on malliesimerkki siitä, miten minkä tahansa nichen intoilijat löytävät aina toisensa. Hyvähenkisissä keskusteluissa ihastellaan toisten käyttäjien kasvihuoneita, fiilistellään chililajikkeiden risteytystä ja jaetaan tietoa kasvien historiasta.  

Kokematon ei uskoisi, mutta chileissä on muitakin ominaisuuksia kuin tulisuus. ”Jotkut haluaa niin paljon tulta kuin vain saa, jos ei muuten niin ihan masokismin vuoksi. Kaveri sanoi Craig’s double hotista että onpas saippuainen maku – mun mielestä se on vaan sivujuonne”, eräs käyttäjä kuvailee. 

Chiliyhteisö osoittaa, että tulisten ruokien kanssa voi harrastaa muutoinkin kuin osallistumalla räyhäköiden, chilipää-pipoihin sonnustautuneiden äijien syöntikilpailuihin. Joskus tärkeintä on matka, ei tulinen määränpää.