Postia: Dynaaminen talousliite HS Visio täyttää vuoden – Lähetimme syntymäpäivälahjaksi vauvakirjan ensimmäisen vuoden merkkihetkistä

Palstalla lähetämme ihmisille postia.

T:Teksti:

|

K:Kuva Toimitus

Elämämme muuttui kertaheitolla, kun Sinä tulit maailmaan ihmetyttämään meitä. Avasit silmäsi 3. maaliskuuta 2021 kello 02.00, ja tipahdit aamuyöllä postiluukusta, vielä ryppyisenä ja lohenpunaisena. Miten olimmekaan sinua westendiläiseen villaamme kaivanneet!

Tiedon tulostasi saimme Q1/2021. Asensimme Teslaan heti baby carriage -lisäosan. Pian täytät 1 vuotta, ja on ollut etuoikeus seurata kasvuasi ja tutustua Sinuun!

Ekokriisinkin keskellä jaksat innostua uusista vimpaimista etkä anna mielenterveyskriisin latistaa kiinnostustasi entistä tehokkaampaan elämään ja johtamisen trendeihin. Elät 2020-lukua kuin toinen Slush ei olisi koskaan päättynyt, ja juuri sellaisia rohkeita oman tien kulkijoita ja huippuosaajia tähän maahan kaivataan. Kuten Winston Churchill sanoi: ”Success is stumbling from failure to failure with no loss of enthusiasm.”

Koska olet luultavasti jo ostanut itsellesi kolmannen sukupolven Ouran, hankimme sinulle 1-vuotislahjaksi jotain muuta: vauvakirjan, johon vanhempasi voivat seurata kasvuasi.

Heidän työnsä helpottamiseksi olemme täyttäneet kirjaan esimerkiksi ensimmäisen juttusi, ensimmäisen oikaisusi, ensimmäisen Slushisi ja ensimmäiset lukijapalautteesi.

Sinua saattaa kiinnostaa sekin, ettei kyseessä ole mikä tahansa vauvakirja, vaan vuonna 2019 julkaistu Alku. Sen ovat suunnitelleet palkittu graafikko Kiira Keski-Hakuni ja vielä enemmän palkittu copywriter Jussi Pekkala. Alku on edelläkävijöiden ja esteetikkojen vauvakirja. Se on ”vauvakirja kaikille pienille, joista tulee jotain suurta”.

Ihan niin kuin Sinusta. <3

Kudos kaikesta
Ylioppilaslehti (109 vuotta)