Tule töihin Ylioppilaslehteen!

Haemme AD:ta ja kahta toimitussihteeriä.

T:Teksti:

Huomio! Ylioppilaslehti hakee:

ART DIRECTORIA määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.9.2020–15.5.2022.

Haluatko luoda visuaalisen ilmeen, joka muistetaan vielä vuosien päästä? Hae art directoriksi Ylioppilaslehteen!

AD suunnittelee Ylioppilaslehden uuden ulkoasun ja vastaa sen toteutuksesta printissä ja verkossa. Odotamme kokemusta aikakauslehtien ja verkkomedioiden tekemisestä sekä monipuolista osaamista ja vahvaa näkemystä visuaalisesta journalismista. Katsomme eduksi verkkokerrontaan liittyvät ideat ja taidot. Toivomme sinulta ennakkoluulotonta asennetta ja intoa työskennellä osana tiimiämme.

Tehtävän palkkaus on SJL:n lehdistön työehtosopimuksen palkkaluokan IIIa mukainen. Tehtävä on puolipäiväinen (18,75 tuntia viikossa).

Jätä hakemuksesi portfolioineen ja ansioluetteloineen sunnuntaihin 12.7. kello 23.59 mennessä osoitteeseen tuija.siltamaki@ylioppilaslehti.fi. Älä liitä isoja tiedostoja suoraan sähköpostiin, koska se menee tukkoon. Otsikoi viestisi selkeästi, esimerkiksi HAKEMUS: Ylioppilaslehden art directoriksi

***

Ylioppilaslehti hakee myös kahta (2)

TOIMITUSSIHTEERIÄ työsuhteisiin ajalle 1.9.2020–15.5.2022.

Haluatko tehdä juttuja, jotka puhuttavat ja ravistelevat Suomea? Hae Ylioppilaslehden toimitussihteeriksi!

Toimitussihteerinä ideoit, kirjoitat ja editoit juttuja painettuun Ylioppilaslehteen ja Ylioppilaslehden verkkoon ja someen. Odotamme kokemusta feature-journalismista, hyvää suomen kielen taitoa ja kekseliäisyyttä. Sinulla on ideoita ja näkemystä, mutta hoidat luotettavasti ja ammattitaitoisesti myös pienemmät rutiinijutut. Olet kiinnostunut yhteiskunnasta ja pidät arvossa korkeita journalistisia standardeja. Pääset työssäsi myös osallistumaan Ylioppilaslehden printin, verkon ja sosiaalisen median kehittämiseen. Eduksi katsotaan uusien verkkokerronnan muotojen hallitseminen ja kiinnostus niiden kokeilemiseen. 

Tehtävän palkkaus on SJL:n lehdistön työehtosopimuksen palkkaluokan IIb mukainen. Tehtävä on kokopäiväinen (37,5 tuntia viikossa).

Jätä vapaamuotoinen hakemus, ansioluettelo ja enintään viisi julkaistua juttunäytettä 12.7. kello 23.59 mennessä osoitteeseen tuija.siltamaki@ylioppilaslehti.fi. Älä liitä isoja tiedostoja suoraan sähköpostin liitteeksi, se menee tukkoon. Otsikoi viestisi selkeästi, esimerkiksi HAKEMUS: Ylioppilaslehden toimitussihteeriksi. 

***

Sekä toimitussihteereille että art directorille tarjoamme innostavia tehtäviä, mahdollisuuden vaikuttaa omaan työnkuvaan, tilaisuuden kehittyä journalistina sekä ikimuistoiset kaksi vuotta. Diiliin kuuluvat myös työtilat Helsingin Kampissa. Kaikkien tehtävien palkkaus ja työehdot ovat Suomen Journalistiliiton lehdistön työehtosopimuksen mukaisia.

Ylioppilaslehti on suomalaisen mediakentän ainutlaatuinen instituutio, joka on ihastuttanut ja ravistellut lukijoitaan jo yli 100 vuotta. Se kertoo nuorten aikuisten elämään vaikuttavista kulttuurin ja yhteiskunnan ilmiöistä tuoreella otteella. Lehteä julkaisee Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan omistama Ylioppilaslehden Kustannus Oy.

Lisätietoja kaikista tehtävistä antaa Tuija Siltamäki (päätoimittaja 1.9. alkaen). Tiedustelut 6.7. kello 14–16 numerosta 044 421 4560.