Onko presidentti-Trump erilainen kuin president-elect-Trump?

Joululomalta palannut podcastimme käy läpi tammikuun Trump-kohut ja suuntaa katseen kohti perjantaisia virkaanastujaisia.

T:Teksti:

|

K:Kuva: Jussi Särkilahti

Matkalla Trumpin Amerikkaan -podcastin neljännessä jaksossa odotellaan perjantaisia virkaanastujaisia. Uuden vuoden puolella Donald Trump on ehtinyt jo laittamaan Putinin ja Merkelin samalle viivalle sekä horjuttanut luottamusta Venäjä-sotkuillaan. Miten? Entä onko presidentti-Trump sittenkin toisenlainen kuin president-elect-Trump?

Robert Sundmanin kanssa keskustelemassa ovat The Ulkopolitistin Janne Soisalon-Soininen ja Ilkka Tiensuu.

https://soundcloud.com/user-836311836/matkalla-trumpin-amerikkaan-osa-4-1712017

Podcastimme ilmestyy joka toinen viikko. Sen tarkoituksena on seurata talven ajan, miten demokraattien valtakausi hiljalleen päättyy ja kuinka uusi herra ottaa Washingtonin haltuun. Tulevissa jaksoissa tulemme vielä keskustelmaan muun muassa ilmastopolitiikasta sekä tappion kärsineen demokraattipuolueen tilasta. Jaksot löytyvät Soundcloudin (RSS) lisäksi iTunesista.