Miltä näyttää Trumpin lista?

Ylioppilaslehden ja The Ulkopolitistin podcastin toinen osa perehtyy Trumpin ensimmäisen sadan päivän ohjelmaan sekä tuoreisiin henkilövalintoihin.

T:Teksti:

|

K:Kuvat: Kuva: Jussi Särkilahti

Olemme täällä jälleen!

Matkalla Trumpin Amerikkaan -podcastin toisessa jaksossa analysoidaan Donald Trumpin tällä viikolla julkaisemaa sadan päivän ohjelmaa. Ohjelma kertoo, millaisia päätöksiä Trump aikoo tehdä presidenttikautensa ensimmäisen sadan päivän aikana. Lisäksi jaksossa perehdytään Trumpin tiimin muodostumiseen. Keskustelemassa ovat tällä kertaa Janne Soisalon-Soininen ja Elina Ylä-Mononen, yhdessä Robert Sundmanin kanssa.

https://soundcloud.com/user-836311836/matkalla-trumpin-amerikkaan-osa-2-25112016

Podcastimme ilmestyy joka toinen viikko. Sen tarkoituksena on seurata talven ajan, miten demokraattien valtakausi hiljalleen päättyy ja kuinka uusi herra ottaa Washingtonin haltuun. Tulevissa jaksoissa tulemme vielä keskustelmaan muun muassa ulko- ja turvallisuuspolitiikasta, ilmastopolitiikasta ja tappion kärsineen demokraattipuolueen tilasta. Jaksot löytyvät Soundcloudin (RSS) lisäksi nyt myös iTunesista.