Tyylitarkastus: Välipalagurut

T:Teksti:

 

Sauli Jäppinen, 25

Soijakaakao on suosikkivälipalani. Löysin sen viime vuonna. Meillä oli vaikea alku. Maku miellytti heti, mutta aluksi kurkkua kutitteli ja huulia poltteli. Soijakaakao on luentojen kohokohta, sillä silloin on yleensä vähän nälkä, ja tiedän, että hahaa, laukussani on vielä jäljellä soijakaakao.

Mirka Puputti, 29

Syön vauvojen hedelmäsoseita päivittäin. Päärynäsose on suosikkini. Se ei koskaan tuota pettymystä, sillä joku on jo tehnyt hedelmien laaduntarkkailun puolestani. Pyrin syömään ravitsemussuositusten mukaan, mutta en liian tiukkapipoisesti. Jos joskus menee päivä pussikeitolla, so what! Pidemmän aikavälin toteuma ratkaisee.

Elina Maaria Tonteri, 26

Maustamaton jogurtti marjoilla on tosi hyvää. Siinä yhdistyy kivasti maku ja terveellisyys. Jogurtti säilyy matkassa paremmin, jos marjat laittaa joukkoon jäisinä. Ostan jogurtin yleensä luomuna eettisistä ja ekologisista syistä. Jos kaupassa on uutuusjogurtti, olen eka, joka sen nappaa ja maistaa.

 

Sonja Hakala, 23

Banaanit ovat tuttuja ja turvallisia, täyttäviä ja halpoja ja melkein aina hyviä. Kun verensokeri on alhaalla, syön herkkuja. Ei ole väärin palkita itseään pitkänä päivänä vaikka pullalla. Banaani riittää minulle hyvin välipalaksi, koska olen pieniruokainen.

Charlotta Hyttinen, 24

Välipalani tarkoitus on pitää nälkä loitolla. Syön usein omenoita, koska ne kulkevat kätevästi käsilaukussa ja ovat terveellisiä. Välillä herkuttelen. Unelmieni välipala on kahvi, jossa on paljon kermaa ja suklaakastiketta. Mielestäni ruoka on iso osa kuluttamisen kautta tapahtuvaa itseilmaisua.

 

Tästä jutusta on poistettu osa 21.4.2017.