Pako valtsikan tylsistä juhlista

T:Teksti:

Fuksivuoden syksyllä juhlittiin runsaasti, ja valtiotieteellisen tiedekunnan Kuppala on esimerkillinen juhlatila. Ainoa ongelma ovat alueen portit, jotka toimivat magneettiavaimilla, joita fukseilla ei vielä ollut. Kerran väsyimme jatkoilemaan huonoissa ja nuupahtaneissa kellaribileissä. Pois ei kuitenkaan päässyt, sillä portit olivat kiinni.

Hämärässä yössä oli tehtävä valinta: kiivetäkö korkealle pään yli ulottuvan rauta-aidan yli vai jäädä nuokkumaan kellariin? Eihän siinä oikeasti ollut mitään pohdittavaa. Muistan vieläkin niljakkaan kylmän raudan, joka raapi kahisevaa juhlamekkoa. Vasta aidan päällä huomasin, miten terävä se oli. Alas pudottautuminen kouraisi vatsaa.

Ihme, että jokainen taisi selvitä suhteellisen ehjin nahoin ja helmoin. Onnea vain kiipeämiseen tuleville juhlijoille! Magneettiavaimenkin hankkiminen on vaihtoehto.

Nainen, 24, viestintä

Olen itsekin kerran ylittänyt teräväpiikkisen aidan dramaattisin seurauksin. En tosin ollut pukeutunut juhlamekkoon vaan farkkuihin, joista tuli käyttökelvottomat. Todisteena tapahtumista minulla on edelleen arpia käsissä ja reisissä, ja niiden takia en luultavasti ikinä saa poikaystävää. Huomasin muuten myöhemmin, että aidassa olisi ollut myös portti, joka ei ollut lukossa…
Lina