Seniorit maalaavat graffiteja

T:Teksti:

65-94-vuotiaista koostuva K65-ryhmä ei ole mikä tahansa maakuntakylpylöissä reissaava eläkeläispoppoo. Nämä seniorit maalaavat graffiteja.

16 jäsenestä koostuva K65 Crew on Suomen ensimmäinen kaltaisensa: säännöllisesti katutaidetta harjoittava senioriryhmä.

”Vapaaehtoistyöhön ja lahjoituksiin perustuvalla toiminnalla pyritään purkamaan ennakkoluuloja ja kehittämään urbaanissa kaupunkimiljöössä elävien ikäihmisten ympäristönlukutaitoa. Ryhmäläiset eivät määrittele itseään taiteilijoiksi, vaan ajankohtaisista ilmiöistä kiinnostuneiksi aktiivisiksi toimijoiksi. Graffiti toimii heille avaimena sisältörikkaampaan ja toiminnallisempaan elämään”, he sanovat.

Senioreita, graffiteja ja katutaidetta tapahtuma järjestetään lauantaina 4.6. kello 14-19. K65 Crew maalaa graffiteja galleria Espoonsillan (Virastopiha 3, Espoo) edessä Espoon keskuksessa. Tapahtumassa on mukana myös nuorempia maalareita.

K65 Crew Facebookissa
Galleria Espoonsilta: espoonsilta.blogspot.com