Se oikea, se oikea ja se oikea

T:Teksti:

Regina teki rakkauslaulun Helsinki Pridelle.

Tänä vuonna rakkauden kesä koittaa entistä aikaisemmin, sillä Helsingin seudun Setan järjestämää sateenkaarikansan juhlaviikkoa ennakoi Reginan Haluan sinut -single. Kappale on varta vasten tehty Suomen suurinta sek­suaali- ja sukupuolivähemmistöjen tapahtumaa Helsinki Pridea varten.

”Tänä vuonna teemana on rakkaus. Tai kai se aina on, mutta nyt se korostuu entisestään. Haluan sinut on – yllätys, yllätys – rakkauslaulu. Se kertoo tyypistä, joka löytää useamman kuin vain yhden sen oikean”, sanoo Reginan laulaja-sanoittaja Iisa Pykäri.

”Kumarrun sun luo, kuiskaan `oletko sinäkin se oikea`”, lauletaan virallisessa Pride-kappaleessa. Se tulee myös syksyllä ilmestyvälle, vielä nimeämättömälle Reginan neljännelle albumille.

Esimakua levystä kuultiin jo maaliskuun lopulla Jos et sä soita -kappaleena. Uudistuneessa soundissa tullaan kuulemaan entistä enemmän kitaraa, vaikka kokoonpano on pysynyt samana: laulajattaren lisäksi yhtyeessä soittavat Mikot Pykäri ja Rissanen.

Puutarhatrilogialla kuljimme yhden tien päähän ja nyt voimme lähteä aivan uuteen suuntaan. Kokonaisuudesta tulee aikaisempaa yksinkertaisempi. Edellislevyllä oli miljardi ideaa ja jokainen biisi oli oma popsinfoniansa, nyt olemme vetäneet isommalla pensselillä”, Iisa Pykäri kertoo.

Marko Ylitalo

Regina esiintyy Keskiyö-klubilla Tavastialla 13.5. Haluan sinut -single ilmestyy 20.6.
Helsinki Pride 2011 -etkot The Circus -yökerhossa 13.5. Esiintymässä Paula Koivuniemi ja dj:nä Aira Samulin sekä Laila Snellman.
Helsinki Pride 27.6.-3.7.