Tommy-suomi-sanakirja

T:Teksti:

Kukko: esimerkiksi säkeissä kun kukko on kiekunut sinun häpysi seurakunnan hereille. Miehen sukuelin jäykistyy sen paisuvaiskudosten täyttyessä verellä.

Käärmeen myrkky
: minä suihkuan käärmeen myrkkyä. Sukukypsyyden saavuttaneen miehen sukuelimen päästä purkautuu vaaleaa siemennestettä.

Pyhä neste: sinä olet siunannut ne pyhillä nesteilläsi. Naisen ejakulaatio. Nesteen määrä on noin 0,2-13,8 millilitraa. Neste on peräisin naisen eturauhasesta.

Pummi puiston penkillä
: siinä se lepää, laiskimus, piittaamattomana kuin pummi puiston penkillä. Miehen sukuelin lepotilassa.

Sadetakkinen pappi: sinä teet lihastasi kirkon, minun sadetakkisen pappini kulkea edestakaisin. Luonnonkumista valmistettu ehkäisyväline, kondomi. Kondomia käytetään koko penetraation ajan.

Sarven paikka: miehellä on sarvi ja naisessa on paikka sarvea varten. Naisen putkimainen sukuelin yhdistää sukupuolielimiä ja kohtua.

Siipisyli: avaa siipisylisi, lähdetään. Ihopoimuista muodostuneet niin sanotut isot häpyhuulet sijaitsevat naisen vartalon etupuolella, jalkojen välissä.

Silta: keskellä siltaa huomasimme että silta on kokonaan meidän halumme varassa. Seksuaalisen kanssakäymisen muoto, joka mahdollistaa uroksen sukusolujen siirtymisen naaraan elimistöön.

Tupsumetsä: metsä se on sinullakin kaunokainen, tupsumetsä, ikimetsä. Sukuelimen ympärillä oleva karvoitus, joka kasvaa molemmille sukupuolille. Karvat kasvavat vain muutaman sentin mittaisiksi.

Yhdensuuntainen lento: tehdä pitkiä yhdensuuntaisia lentoja. Itsetyydytys on omien sukupuolielinten hyväilyä ja koskettelua seksuaalisen mielihyvän saamiseksi.

Antti Järvi

Runositaatit Tommy Tabermannin kokoelmasta Eroottiset runot (Gummerus 2009)