Runkkarijulkkikseksi

T:Teksti:

Nuori mies, etkö saa tarpeeksi huomiota? Haluatko karistaa sinuun isketyn nössön kirjallisuusälykön leiman? Podetko kolmenkympin kriisiä?
    Julkaise pamfletti.
    Aihe voisi olla vaikka seksi. Se kiinnostaa kaikkia.
    Medianäkyvyyden varmistamiseksi kannattaa laittaa siihen henkilökohtaista avautumista. Ketä sä olet pannut viime aikoina? Ai et ketään.
    No, ei se mitään. Kirjoita siitä, ettet ole pannut ketään vuosiin. Lisää yksityiskohtia käteenvetotiheydestäsi, pornoaddiktiostasi ja kaikenlaisista ongelmistasi, jotka pillu olisi satavarmasti parantanut.
    Sille kirjalle voisi antaa nimeksi vaikka Ilman.

Se yksi Laasanenhan sai viime vuonna ihan maanlaajuisen mediamekkalan aikaan sanomalla, että naiset pihtaa vittumaisuuttaan ja vallanhalusta.
    Se suututti feministit. Niitten suututtaminen on varma tie valtakunnanjulkkikseksi ja tosi mieheksi. Sen teorianhan voisi laittaa tähänkin.
    Mikä muu niitä ärsyttäisi? No, naistutkimuksen ja feminismin dissaus tietysti! Vertaa naistutkimuksen laitoksia ompeluseuroihin! Sano, että kaikki femakot ovat aina pyytäneet kaikilta sun kavereilta ruoskimista sängyssä. Huikeeta.
    Kirjoita saman tien, että feminismi on yhtä kuin masokismi.
    Ne vetää varmaan ihan hirveet pultit!
    Ehdota 18-30-vuotiaille naisille pakollista palvelusta valtion ylläpitämissä bordelleissa! Tästä lähtee kuule lööppikynät sauhuamaan.
    Mätki varmuuden vuoksi vielä naispappeutta. Kuulostaisi aika hyvältä jos sanoisit vaikka, että naispapit kuulostaa saarnastuolissa sosiaalitantoilta. Niin ja kerro ihmetelleesi, miksi naiset ylipäätään pääsee yliopistolle.

Hei mutta, tässähän on vasta hoideltu osa poliittisesta epäkorrektiudesta. Laita siihen, että neekereillä on isot pippelit. Se sana suututtaa aina. Neekeri, neekeri, neekeri!
    Sitten vois kirjoittaa, että aasialaisilla on pienet. Lähteeksi vaikka se yksi hutsu Full Metal Jacket -leffasta. Sehän sanoo siinä, että niillä on pienet. Kyllä fiktiivisilläkin huorilla on auktoriteettia näissä asioissa.
    Mikä se sun nimesi olikaan? Timo Hännikäinen? Voit olla varma, että se on kohta kaikkien huulilla. Muista pitää puhelin päällä.
    Taas huomiotalouden rattaat jauhaa! Pamflettibuumi on ihan mahtava juttu: nostaa nössöt parrasvaloihin ja takaa kiiluvasilmätyyppien tasaisen virran keskusteluohjelmien sohville kansan vihattavaksi. Ja me myydään kirjoja.
    Missähän mulla on Nina Mikkosen numero? Siltä voisi kanssa pyytää jonkun pamfletin.

Ninni Lehtniemi