Pimp the elokuva

T:Teksti:

Niinhän se on, että yleensä sitä on itse oikeassa. Ja senpä takia usein joutuukin opettamaan tyhmempiään. Kuten elokuvaohjaajia, jotka eivät osaa tehdä leffoistaan sopivan pituisia.
    Jos minulla on puolitoista tuntia aikaa, miten ohjaaja kuvittelee minun katsovan hänen parin tunnin hengentuotteensa? Idiootti!
    Onneksi dvd:n katseluun tarkoitettu InterVideo WinDVD -tietokoneohjelma tulee apuun. Siinä katsoja saa itse määrätä, kuinka kauan hän suvaitsee uhrata aikaansa elokuvalle.
    Homma toimii pikakelauksella. Kun koneeseen sujauttaa parituntisen leffan ja määrää katseluajaksi puolitoista tuntia, ohjelma nopeuttaa leffan pyörimisvauhdin tasan 1,32-kertaiseksi. Näppärää!
    Mutta on tuotteessa kehittelemisenkin varaa. Leffan keston voi rajoittaa parhaimmillaankin vain puoleen alkuperäisestä. Mutta entä jos minulla on vain vartti aikaa? Vaadin ohjelmaa, joka napsaisee välistä tylsimmät kohdat pois!
    Entä missä viipyvät ”Olen yliherkkä verelle”- tai ”Olen sinkku, suutelukohtaukset ahdistavat”-säätimet? Hei insinöörit, kehittäkää pian jo InterVideosta versio 2.0.

Päivi Ala-Risku