Arvoitus

T:Teksti:

Mikä on pahin rikka länsimaalaisen omantunnon silmässä?

Tiina Kainulainen lähetti tämän arvoituksen. Pystytkö ratkaisemaan sen? Yritä edes. Ylioppilaslehti arpoo ja valitsee parhaimman vastauksen, jonka lähettäjä palkitaan upealla Ylioppilaslehti-T-paidalla. Vastaukset sähköpostissa osoitteeseen yol_ts@helsinki.fi 5.12. mennessä. Mukaan vastaajan nimi ja puhelinnumero.
     Tiedätkö hauskan ja kekseliään arvoituksen, joka olisi sopiva pähkinä Ylioppilaslehden lukijoiden purtavaksi? Lähetä arvoituksesi 5.12. mennessä sähköpostissa osoitteeseen yol_ts@helsinki.fi. Jos arvoituksesi julkaistaan, saat hienon Ylioppilaslehti-T-paidan.
     Edellinen arvoitus kuului seuraavasti: Mikä on manifesti? Vastaus: rahajuhla. Kysymys taisi olla liian helppo, sillä vain kuusi vastaajaa vaivautui lähettämään oikean vastauksen. T-paidan voitti Juhani Helenius. Onneksi olkoon ja kiitokset kaikille vastaajille.