Kaikki on pilalla

Palstalla kerromme aktiivisista nettiyhteisöistä.

T:Teksti:

|

K:K: Pauliina Nykänen

On yhdentekevää, keskustellaanko somessa sienistä, politiikasta vai elokuvista – aina joku saapuu purkamaan tuntojaan päivitysten alle. Ketuttaa-sivusto vastaa valittajien tarpeeseen keskittymällä pelkkään kitisemiseen. 

”Olen 27v normaali mies. Olenko ainoa, jonka mielestä kaikki täällä menee nykyään päin vittua ja mikään meininki ei ole enää järjellä selitettävissä?” aloittaa nimimerkki Kuolema vasemmistolle ja vuodattaa tuntojaan yhteiskunnasta.  Samaa mieltä ovat muutkin. Päin vittua ovat esimerkiksi Tuure Kilpeläinen, ”helvetin kesäleirejä” Mannerheimintielle pystyttävät teinit ja start-up-firmat, nuo ”lasten- ja eläintarhan sekasikiöt”. Anonyymien kiukutteluyhteisö on hämmentävä elämys. Trollaajia tai ei, viha yhdistää. Löytäisivätpä muutkin somen häiriköivät raivopäät samalle hiekkalaatikolle – ehkä silloin muualla saisi olla rauhassa.