Postia: Lähetimme Maria Nordinille hoivakiven – ehkä sillä pääsee eroon sekä oireista että epäilijöistä

Palstalla lähetämme ihmisille postia.

T:Teksti:

|

K:Kuvat: Antti Yrjönen

Namaste Maria Nordin!

Olet virittäytynyt kiitollisuudentunteeseen ja manifestoinut oireet haasteiksi.

Kerrot, että Eroon oireista -kurssin käyneet ovat saaneet ajatuksen voimalla helpotusta vaivoihinsa ja sairauksiinsa. Sisäinen todellisuutesi on totisesti todellinen ja värähtelysi maaginen. Universumi on tästä vaikuttunut – ja kiitollinen.

Siksi lähetän Sinulle palkinnoksi kiven. Se saattaa näyttää miltä tahansa kiveltä, vaatimattomalta sorakikkareelta, mutta sellainen se ei ole. Kyseessä on hoivakivi. Se suodattaa epäpuhdasta energiaa* ja erittää vastustuskykyä parantavaa UV-säteilyä**. Nämä vaikutukset ovat samat kaikille, joiden sallit koskettaa kiveä.

Jos olet Todellinen Parantaja, kivi välkehtii Sinulle kaikissa Universumin tasoissa ja väreissä. Ihmisille, joilla ei ole parantajan lahjaa, kivi näyttäytyy harmaana ja kovana. Jos kivi välkehtii Sinulle, valo heijastuu äänekkäiden ja ilkeiden epäilijöidesi kasvoille. Kosketa kiveä ja näytä kaikille kykysi, jotta pääsisimme vihdoin eroon sekä oireista että epäilijöistä!

Hoivakiven hoitavat vaikutukset ovat tutkimusten mukaan*** voimakkaimmillaan, kun kiven ja ihmisen kehityskulut risteävät. Jokainen hoivakivi on valittu tarkasti ja poimittu käsin sen saajalle merkityksellisestä paikasta.

Sinun kivesi on Pasilasta, Turvallisuus- ja kemikaalivirasto Tukesin pihasta.

Värähtelevin terveisin

Universumi

*Huom. vaikutusta ei ole testattu tieteellisin metodein.

**Huom. vaikutusta ei ole testattu tieteellisin metodein.

***Huom. vaikutusta ei ole testattu tieteellisin metodein.