Ylioppilaslehti toivottaa Tampereen, Turun ja Vaasan opiskelijat tervetulleiksi lukijakuntaansa!

T:Teksti:

Ylioppilaslehden jakelualue laajenee marraskuun viimeisellä viikolla. Perjantaina 24.11. ilmestyvä vuoden viimeinen Ylioppilaslehti saapuu viikon 48 aikana kampusjakeluun Helsingin lisäksi nyt myös Tampereelle, Turkuun ja Vaasaan.

Tampereella lehteä jaellaan yliopiston päärakennuksella sekä Kaupin kampuksen Arvo-rakennuksessa. Turussa lehden jakelu aloitetaan yliopiston Feeniks-kirjastossa sekä Educariumin kirjastossa. Vaasassa telineet tulevat tiedekirjasto Tritoniaan, joka on Vaasan yliopiston lisäksi Vaasan ammattikorkeakoulun, Yrkeshögskolan Novian ja Åbo Akademin opiskelijoiden käytössä.

”Haluamme nyt kokeilla, miten vuosia keskustelussa ollut mutta toistaiseksi toteuttamatta jäänyt ajatus yhtä korkeakoulua tai kaupunkia suuremmasta opiskelijalehdestä voisi toimia. Odotamme innolla palautetta uusilta lukijoiltamme!” Ylioppilaslehden päätoimittaja Robert Sundman kertoo.

Ylioppilaslehteä kustantaa Ylioppilaslehden Kustannus Oy, joka on kokonaan Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan (HYY) omistama yritys.

Lisätiedot:

Robert Sundman
päätoimittaja
Ylioppilaslehden Kustannus Oy
p. +358 40 507 2125, robert.sundman(a)ylioppilaslehti.fi

Laura Luoto
hallituksen puheenjohtaja
Helsingin yliopiston ylioppilaskunta (HYY)
p. +358 50 543 9610, laura.luoto(a)hyy.fi