Bongaa Ylioppilaslehti Helsingin Kirjamessuilla

T:Teksti:

Ylioppilaslehti osallistuu viikonloppuna järjestettäville Helsingin Kirjamessuille myös tänä vuonna.

Lehden tuoreimpia numeroita on jaossa Kulttuuri-, mielipide- ja tiedelehtien liitto Kultti ry:n osastolla 6f2. Jos lehti ei siis ole sinulle vielä tuttu, voit käydä poimimassa oman kappaleesi ja tutustua meihin!

Yhdessä Yliopisto-lehden, Vihreän Langan ja Kultti ry:n kanssa Ylioppilaslehti järjestää myös keskustelutilaisuuden Aino-lavalla perjantaina, 27.10 klo 16:30. Puolen tunnin mittaisessa keskustelussa ”Median monet totuudet. Kulttuuri- ja tiedelehdet totuudenjälkeisessä ajassa” puhutaan muun muassa siitä, voiko journalismi näyttää, miten monimutkainen asia on totuus. Mikä puolestaan on tieteen totuuksien arvo mediassa? Entä mitä mielipide merkitsee totuudenjälkeisessä ajassa?

Keskustelun juontaa päätoimittaja Robert Sundman, ja siinä ovat mukana myös Yliopisto-lehden toimittaja Mikko Pelttari, Vihreän Langan päätoimittaja Riikka Suominen, Raw View -lehden päätoimittaja Hannamari Shakya sekä Politiikasta-verkkolehden päätoimittaja Johanna Vuorelma. Vuorelma on toimittanut yhdessä Paul-Erik Korvelan kanssa kirjan Puhun niin totta kuin osaan – Politiikka faktojen jälkeen (Docendo, 2017).