Ylioppilaslehti hakee toimitussihteeriä

T:Teksti:

Ylioppilaslehti hakee nopealla aikataululla

TOIMITUSSIHTEERIÄ työsuhteeseen ajalle 23.10.2017–18.5.2018.

Toimitussihteerinä vastuullasi on Ylioppilaslehden printti- ja verkkojulkaisuihin kirjoittaminen, juttujen tilaaminen avustajilta sekä erilaisten tekstien editointi. Osana toimitusta vastaat myös koko Ylioppilaslehden kokonaisuuden kehittämisestä yhdessä päätoimittajan, toisen toimitussihteerin ja AD:n kanssa.

Odotamme, että sinulla on kunnianhimoinen ote featurejuttujen kirjoittamiseen ja editoimiseen. Myös pienemmät jutut hoituvat sinulta kuitenkin rutiinilla. Osaat etsiä uusia näkökulmia ja tiedät, miten ja mistä juttuideat Ylioppilaslehteen syntyvät. Lisäksi tuot rohkeasti oman osaamisesi, persoonasi ja näkökulmasi osaksi toimituksemme kokonaisuutta. Osaat haastaa muiden ajatuksia ja tekemisen tapaa, mutta kestät myös, kun sinua haastetaan.

 

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi ansioluetteloineen sekä enintään viisi julkaistua juttunäytettä nopeasti, kuitenkin viimeistään 17.9. klo 23:59 mennessä osoitteeseen robert.sundman@ylioppilaslehti.fi. Ethän liitä isoja tiedostoja suoraan sähköpostin liitteeksi. Otsikoi viestiisi selvästi, että kyseessä on työhakemus toimitussihteerin tehtävään.

Tehtävän työehdot määräytyvät lehdistön työehtosopimuksen mukaan. Palkkaus on palkkaluokan IIb mukainen. Tehtävä on kokopäiväinen (37,5 tuntia viikossa) ja sijoittuu toimitukseemme Helsinkiin.

Pyrimme järjestämään työhaastattelut jatkoon pääseville sekä tekemään palkkauspäätöksen viikolla 38 (18.-23.9.). Lisätietoja tehtävästä antaa päätoimittaja Robert Sundman, p. 040 507 2125.

 

Ylioppilaslehti on suomalaisen mediakentän ainutlaatuinen instituutio, joka on ihastuttanut ja ravistellut lukijoitaan jo yli 100 vuotta. Se kertoo nuorten aikuisten elämään vaikuttavista kulttuurin ja yhteiskunnan ilmiöistä tuoreella otteella.

Lehteä julkaisee Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan (HYY) omistama Ylioppilaslehden Kustannus Oy.