YL googlaa

Tällä viikolla Ylioppilaslehden toimituksessa on googlattu muun muassa…

T:Teksti:

Kuvitus: Tuomas Järvenpää.

Temptation Island Suomi
Pihtari-Jaakko
torkku aika muokkaa
häät ihonväriset
opinder
pepsi Kendall
hy kehitysapu
how difficult russian arabic
Beck risk society
hide the pain
raumanmeren juhannus
reformaatio 500
lahti nähtävyydet

 

Tomahawk risteilyohjus

 

”Presidentti Donald Trump määräsi 59 ohjuksen iskun syyrialaiseen lentotukikohtaan tänään aamuyöllä. Amerikkalaisten arvaamaton aseellinen voimankäyttö toi mieleeni talvella kirjoittamani jutun. Tutkija Laura Saura perehtyy väitöskirjassaan kohdennettuun tappamiseen kauko-ohjattujen lennokkien avulla.”
Melissa, toimitussihteeri

 

debord spektaakkelin yhteiskunta

”Ei viestinnän opintoja ilman massakulttuuria, julkisoa, representaatiota, deliberatiivista demokratiaa – eikä mediaspektaakkelia. Seuraavassa lehdessä filosofi Guy Debord esiintyy kahdessa virkkeessä, mutta googlettaessa voi päätyä syville vesille. Tai ainakin brooklynlaisen Hyperallergic-median kuvitettuun oppaaseen Debordin mediaspektaakkelista.”
Veera, toimitussihteeri

 

paskat suomi100 instagram

 

”Oletko jo kyllästynyt Suomi100-tuotteisiin? Niin ovat tämän Instagram-tilin ylläpitäjätkin.”
Robert, päätoimittaja