YL googlaa

Tällä viikolla Ylioppilaslehden toimituksessa on googlattu muun muassa...

T:Teksti:

Kuvitus: Tuomas Järvenpää.

world’s oldest cat
exodus huumeratsia
exodus pakkotoisto
saatika vai saatikka (Oikea vastaus on ”saatikka”.)
milloin kissanpentuja syntyy eniten
iisa pykäri lapset
james potkukelkka
yhtenäiskulttuuri suomesta englanniksi
risumies kuollut
media markkinoilla

”Viestinnän entinen pääsykoekirja, joka on ilmestynyt vuonna 2004. Tänä vuonna ei haeta enää viestintään, vaan politiikan ja viestinnän kandiohjelmaan. Muutoksen myötä uudeksi pääsykoekirjaksi on valikoitunut Hannah Arendtin Vita activa – ihmisenä olemisen ehdot, josta yksi arvio esimerkiksi tässä. Heippa konglomeraatit ja vertikaalinen keskittyminen, tervetuloa poliittinen toiminta ja ihmisyyden paradoksit.”
Veera, toimitussihteeri

tovio kuula
rondald mc donald
merihaka
saako suomenkielinen ruotsiksi
suomalainen nautakarja valio
Harry Potter Go release date
Kuntavaalikone
ansiosidonnainen voinko saada
muzzling of scientists

”Kirjoitin uusimpaan lehteen jutun Helsingin yliopiston tutkijoiden kokemasta häirinnästä ja sen järjestäytymisestä. Kanadassa entinen konservatiivihallitus rajoitti ja jopa kielsi tutkijoita puhumaan medialle. Tieteilijöille pistettiin silloin ’kuonokoppa’.”
Melissa, toimitussihteeri

seksipuhelin me eikai
Smith-Polvinen 1968 liikennesuunnitelma
sähkötupakka keskustelu
sellofaani
pohjoinen teoria kaikesta
the economist subscription
a little bit of me has died.jpg
spring animal
ideologia koulu sanna ukkola

Sanna Ukkola kirjoittaa taannoisessa Ylen kolumnissaan, etteivät ideologiat kuulu kouluihin. Etsin kolumnia inspiraatioksi seuraavan numeron pääkirjoitukseen. Teksti on loistava esimerkki ajattelusta, jossa tietynlaiset muutokset nähdään ideologisena valintoina mutta nykytila eräänlaisena rationaalisena, ideologioista tai arvoista vapaana ratkaisuna. Sitä se ei mielestäni ole.”
Robert, päätoimittaja