YL googlaa

Tällä viikolla Ylioppilaslehden toimituksessa on googlattu muun muassa…

T:Teksti:

Kuvitus: Tuomas Järvenpää.

University ranking methodology
interrail
Talitoomi
Mennä mennäkseen sanonta
Hedelmäsalaat
Tiger cub funny
Japan cool travel guide
kawaii
zen cat
smoukahontas
Cowhouse
Räjäyttäjät huikon lavalla
queen sheba lounas

Koira söi nakkimakkarat ja palasi

”Liittyy Etelä-Suomen Sanomien printtiversion pikku-uutiseen. Eläinpelastusoperaatio päättyi hyvin, koska labradorinnoutajat ovat taipuvaisia ylipainoisuuteen. Sarjassamme viranomaistiedotteiden symppisosasto. Verkkojutussa loppuun on lisätty mielestäni turha vitsilause.”
Veera, toimitussihteeri

Adidas new sneaker

”Kevään viimeiseen lehteen on tulossa laaja henkilöjuttujen sarja, ja kävin sitä varten Lahdessa haastattelemassa erästä nuorta artistia. Olin jo pistämässä nauhuria pois, kun hän ryhtyi kuvailemaan tennarikokoelmansa uusinta lisäystä. Nauhasta saa selville, että ne ovat Adidaksen, mutta muuten nimi on muminaa. Ärsyttävää! Löysin paljon kuvia Kanye Westistä, mutta en koskaan saanut vahvistusta artistin suosikkitennareita.”
Melissa, toimitussihteeri

lukukausimaksut

”Opiskelijaedunvalvonnan vieteriukko. Tungetaan laatikkoon, josta pomppaa ulos kerran vuodessa. Tällä kertaa lukukausimaksut olisivat hyvä idea Etlan mielestä.”
Robert, päätoimittaja