Ylioppilaslehden Melissa Heikkilä ehdolla vuoden toimittajaksi

Vuoden kuvaajaksi ehdolla on freelance-valokuvaaja Jussi Särkilahti Ylioppilaslehden Palveluksessanne-jutun kuvilla. Kilpailun tulokset julkistetaan 23.3.2017.

T:Teksti:

|

K:Kuva: Meri Björn

Kuva: Meri Björn.

Ylioppilaslehden toimitussihteeri Melissa Heikkilä on ehdolla vuoden toimittajaksi Edit-kilpailussa. Kilpailun järjestää vuosittain Aikakauslehtien liitto, ja se on merkittävin suomalainen alan kilpailu.

Ehdokkuus selvisi tänään päivällä, kun Editin shortlistat julkistettiin. Shortlistat paljastavat sarjojen kolmen kärjen, joista voittaja valitaan. Heikkilän kanssa vuoden toimittajan tittelistä kilpailevat Anna-lehden Iina Alanko ja Suomen Kuvalehden Vappu Kaarenoja, joka on työskennellyt Ylioppilaslehden päätoimittajana vuosina 2012–2014. Voittaja julkistetaan Edit-gaalassa 23. maaliskuuta.

Heikkilä aloitti Ylioppilaslehden toimitussihteerinä viime syksynä. Tätä ennen hän on työskennellyt muun muassa Helsingin Sanomissa ja Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan Aino-lehden toimitussihteerinä. Heikkilä on monille tuttu myös Ylen englanninkielisistä tv- ja radiouutisista.

Ylioppilaslehdellä on tänä vuonna ehdokas myös Vuoden kuvaaja -kilpailusarjassa. Toimitus ehdotti sarjaan freelance-valokuvaaja Jussi Särkilahtea Palveluksessanne-jutun kuvilla. Hänen kanssaan ehdolla ovat Vilma Pimenoff ja Heli Sorjonen.