Lähetimme postia Oikea Media -verkkolehden perustajille

Palstalla lähetämme ihmisille postia.

T:Teksti:

Kuva: Shutterstock.

Hyvät Oikea Media -verkkolehden perustajat Marko Hamilo ja Joonas Konstig,

Helsingin Sanomat ja Yle risovat teitä. MV-lehti ja muut vastamediat puolestaan ovat mielestänne usein ”melko laaduttomia” (oikeamedia.com 30.1.). Tammikuussa STT kertoikin, että Facebookin suljetussa MV-ryhmässä haaveillaan keskitysleireistä ja polttouuneista turvapaikanhakijoille.

Ei siis ihme, että olette nähneet mediakentällä tilaa uudenlaiselle julkaisulle, ”perinteisiin journalistisiin arvoihin sitoutuneelle medialle” [sic]. Kiva, että olette saaneet vanhan tekijäporukan jälleen kokoon! Ette kuitenkaan halunneet sitoutua niihin ”perinteisiin journalistisiin arvoihin” eli Journalistin ohjeisiin (Markkinointi&Mainonta 1.2.).

Me täällä Ylioppilaslehdessä muistelimme yhdessä Timo Vihavaisen kanssa toimittamaanne Mitä mieltä Suomessa saa olla -bullshitbingokirjaa, joka sisälsi reilut kolmekymmentä tekstiä sellaisilla otsikoilla kuin Salaliitto nimeltä kulttuurimarxisti, Miksi homosaatio ärsyttää ja Kuinka minusta tuli maahanmuuttokriittinen. Huomasimme, että tuore projektinne jatkaa samalla linjalla.

Tammikuun lopulla medianne oli ehtinyt julkaista Timo ”Sarastus” Hännikäisen kirjoittaman kirja-arvion, jossa todetaan pienellä haikeudella poliittisen korrektiuden vieneen kulttuurituotteistamme niin ”neekerit”, ”mustalaiset” kuin ”muhamettilaisetkin”. Suomen Uutiset -sivuilta tutun elintarviketieteiden maisteri Matti Hukarin jutussa puolestaan verrataan Ronald Reaganin aikaista ”liberaalien parkua” Trumpin saamaan kohteluun. Hukari myös toteaa, ettei Trump voi mitenkään sortaa vähemmistöjä, koska juutalainen rabbi on kutsuttu pitämään rukous uudelle presidentille.

Kerrotte antavanne äänen Suomen ”hiljaiselle enemmistölle”. Miksi avustajakuntanne sitten koostuu nurkassa murisevan MV-lehden lempparityypeistä eikä tästä mystisestä suomalaisten enemmistöstä? Järjestäkää vaikka avustajailta uusille kirjoittajille, niin mekin teimme!

Konstig, totesitte vuosi sitten Ylioppilaslehden haastattelussa, että ”keskusteleminen on meidän aikamme rakkaita illuusioita” eikä ”vastapuolta” siten voi todellisuudessa ymmärtää. Samalla muistutitte, että vastustajan ajatuksiin kannattaa kuitenkin perehtyä taktisista syistä. Kuten mestari Sunzikin aikanaan sanoi: tunne vihollisesi.

Me täällä aiomme siis lukea verkkolehteänne. Ja jos saamme osoitteenne, lähetämme teille tietenkin vuosikerran Ylioppilaslehdestä – tuosta kulttuurimarxilaisen homosaation airueesta.

 

Ystävällisin terveisin,

 

Ylioppilaslehti