Lähetimme postia Mikael Gabrielille

Palstalla lähetämme ihmisille postia.

T:Teksti:

Kuva: Shutterstock.

Hyvä räp-artisti Mikael Gabriel,

Yhdysvaltain uuden presidentin ratkettua analysoit vaalitulosta Twitterissä.

”Keskiviikko o virallinen twitter täynnä paskaa viikko! Istukaa miekkaa”, oli ensimmäinen havaintosi.

Tiedonhankinnan jälkeen viittasit myös Itsenäisyyspuoluettakin johtaneen Antti Pesosen blogitekstiin ”näennäisdemokratiasta” ja Donald Trumpin laukomista ”kipeistä totuuksista”.

”Sieltä jokainen Cis tai Ei Cis-ihminen voi lukea miksi tähän pisteeseen päädyttiin”, tiivistit.

Kerroit myös heränneesi Venetsiasta paitsi ”hyvin iloisena, myös rikkaampana”, koska olit lyönyt vetoa Trumpin voiton puolesta. Siksi oli ”vaikee olla negistely fiiliksis”.

Politiikkaa olet seurannut toki aiemminkin. Olet ottanut jalkaasi tatuoinnin Venäjän presidentti Vladimir Putinista, eikä kyseessä ole päähänpisto. Facebookissa olet kertonut ihailevasi ”The Bossia”, koska ”se saa aikaa enemmän ku kukaan muu”. Vertailu on globaali: Putin on mukaasi ”ainoo maailman johtajist jonka jutuis on järkee”.

Olet perehtynyt Venäjän presidentin toimintaan esimerkiksi dokumenttien ja Realities Watch -sivuston avulla. Linkkaat sivuston juttuun, jossa kerrotaan Putinin luvanneen taistella Illuminati-salaseuraa vastaan. Illuminatit tunnemme muun muassa vapaamuurien ystävinä, valuuttojen manipuloijina ja salamurhien järjestäjinä.

Samalla Realities Watch -sivustolla illuminatien tiedetään tappaneen poptähti Princen uhrina Donald Trumpille, joka siis myös on palannut Illuminatiin. Tässä mielessä Putinin ja Trumpin kannattaminen on ristiriitaista. Mutta se on – vain elämää.

Sinulla on paljon nuoria ihailijoita, jotka saavat äänestää ensimmäistä kertaa vuoden 2017 kuntavaaleissa. Toivottavasti jatkatte politiikasta keskustelua yhdessä myös silloin. Lähetämme vaalikatsomoa varten töräyteltäväksi oheisen minitrumpetin.

 

Ystävällisin terveisin,

Ylioppilaslehti

 

Päivitys 1.3.2017: Olemme yrittäneet toimittaa trumpettia Mikael Gabrielille kahdesti, mutta lähetys on aina palautunut takaisin. Jos siis haluat trumpettisi Mikael, laita sähköpostia osoitteeseen posti@ylioppilaslehti.fi.