Hae mukaan Ylioppilaslehden avustajailtaan!

Kiinnostaako Ylioppilaslehteen kirjoittaminen? Hae mukaan avustajailtaamme!

T:Teksti:

Ylioppilaslehti järjestää avustajaillan keskiviikkona 30.11. Valitsemme iltaan noin kuusi osallistujaa ideoiden perusteella, ja valittujen kirjoittajien juttu julkaistaan Ylioppilaslehdessä. Jutuista maksetaan palkkio. Aiempi kirjoittajakokemus ei ole välttämätöntä.

Avustajaillan aikana on tarkoitus käydä läpi lehtijutun synty. Pienryhmätyöskentelyssä toimittajan johdolla pohditaan jutun ideointia, tiedonhakua, haastattelua ja editointia. Ryhmiä vetävät Ylioppilaslehden päätoimittaja Robert Sundman sekä toimitussihteerit Melissa Heikkilä ja Veera Jussila.

Kiinnostuitko? Toimi seuraavasti: 

  1. Lue Ylioppilaslehti ja mieti lehteen sopiva juttu. Juttuidea voi esimerkiksi olla jollekin lehden palstoista. Mieti myös aiheen ajankohtaisuutta: toiveenamme olisi, että juttu ilmestyisi joko printissä tai verkossa alkuvuodesta 2017.
  2. Lähetä yksi tai useampi juttuidea (korkeintaan kolme) osoitteeseen posti(a)ylioppilaslehti.fi viimeistään tiistain 22.11. aikana.

Ilmoitamme torstaina 24.11. avustajailtaan valituille mukaanpääsystä ja maanantaina 28.11. tarkemmasta ohjelmasta. Avustajailta alkaa klo 16 lehden toimituksessa, osoitteessa Leppäsuonkatu 9 B.