Ylioppilaslehti hakee art directoria ja kahta toimitussihteeriä

T:Teksti:

Ylioppilaslehti hakee

ART DIRECTORIA€¨ työsuhteeseen ajalle 1.8.2016 – 18.5.2018.

Suunnittelet Ylioppilaslehden uuden ulkoasun ja vastaat sen toteutuksesta jatkossa sekä printin että verkon osalta. Odotamme sinulta vahvaa näkemystä hyvästä visuaalisesta journalismista. Katsomme eduksi aiemman kokemuksen aikakauslehtien ja/tai verkkomedioiden tekemisestä.

Tehtävän palkkaus on SJL:n lehdistön työehtosopimuksen palkkaluokan IIIa mukainen. Tehtävä on puolipäiväinen (18,75 tuntia viikossa).

Jätä hakemuksesi portfolioineen ja ansioluetteloineen nopeasti, kuitenkin 23.5. mennessä osoitteeseen robert.sundman@ylioppilaslehti.fi. Ethän liitä isoja tiedostoja suoraan sähköpostin liitteeksi. Otsikoi viestiisi selvästi, että kyseessä on työhakemus art directorin paikkaan.

***

Haemme myös kahta (2)

TOIMITUSSIHTEERIÄ€¨ työsuhteeseen ajalle 1.8.2016 – 18.5.2018.

Olet taitava editoija ja juttuideat syntyvät sinulta rutiinilla. Osaat etsiä uusia näkökulmia ja tiedät, miten ja mistä juttuideat Ylioppilaslehteen syntyvät. Odotamme sinulta kunnianhimoista otetta verkko- ja some-tekemiseen tai featurekirjoittamiseen. Parasta toki olisi, jos molempia löytyisi.

Tehtävän palkkaus on SJL:n lehdistön työehtosopimuksen palkkaluokan IIb mukainen. Tehtävä on kokopäiväinen (37,5 tuntia viikossa).

Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen sekä enintään viisi julkaistua juttunäytettä nopeasti, kuitenkin 23.5. mennessä osoitteeseen robert.sundman@ylioppilaslehti.fi. Ethän liitä isoja tiedostoja suoraan sähköpostin liitteeksi. Otsikoi viestiisi selvästi, että kyseessä on työhakemus toimitussihteerin paikkaan.

***

Sekä toimitussihteereille että art directorille tarjoamme rennon, joustavan ja kaikin puolin mahtavan ilmapiirin sekä duunipaikan Helsingin Kampissa. Kaikkien tehtävien palkkaus ja työehdot ovat Suomen Journalistiliiton lehdistön työehtosopimuksen mukaisia.

Ylioppilaslehti on suomalaisen mediakentän ainutlaatuinen instituutio, joka on ihastuttanut ja ravistellut lukijoitaan jo yli 100 vuotta. Se kertoo nuorten aikuisten elämään vaikuttavista kulttuurin ja yhteiskunnan ilmiöistä tuoreella otteella. Lehteä julkaisee Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan omistama Ylioppilaslehden Kustannus Oy.

Lisätietoja kaikista tehtävistä antaa päätoimittaja Robert Sundman numerossa
040 507 2125.