Robert Sundman on Ylioppilaslehden uusi päätoimittaja

T:Teksti:

Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan edustajisto on valinnut Ylioppilaslehden uudeksi päätoimittajaksi 21-vuotiaan filosofian ylioppilaan Robert Sundmanin. Hän aloittaa kaksivuotiskautensa elokuun alussa.

Aiemmin Sundman on työskennellyt Lukiolaisten liiton lehden Improbaturin päätoimittajana ja Ylellä. Tällä hetkellä hän työskentelee toimittajana Otavamedian OMA Oy:ssä, jossa tehdään asiakaslehtiä. Sundman opiskelee Helsingin yliopistossa suomen kieltä.

Kiitospuheessaan Sundman sanoi, että ”kyllä te varmaan tiedätte, miltä tuntuu, kun pitkäaikainen unelma toteutuu”.

Äänestyskierroksia käytiin kolme, mutta kaksi ensimmäistä mitätöitiin, koska äänestämässä oli henkilö, jolla ei ollut äänioikeutta. Kolmannella käydyllä, mutta ensimmäisellä päteneellä äänestyskierroksella Sundman sai yhteensä 55 annetusta äänestä 30. Toiseksi tullut ehdokas Pekka Torvinen sai 22 ääntä.

Ylioppilaslehden päätoimittajan tehtävää haki yhteensä 13 henkilöä.

Teksti: Ylioppilaslehti
Kuva: Oskari Onninen