Kuinka harrastetaan seksiä

T:Teksti:

Onko talvi tehnyt seksielämästäsi tylsää tai jopa tappanut sen? Kokeile näitä seksivinkkejä!

1. Oculus Rift -seksi

Jos ajatuksellasi on vähääkään taipumusta harhailla sopimattomissa tilanteissa, sinun voi olla vaikeaa keskittyä seksiin ja olla aidosti läsnä. Pitäisi ajatella itsekkäästi, mutta ei saisi kuitenkaan ”tiedostaa” itseään. Seksi vaikuttaa melkein mystiseltä. Välillä se käy automaattisesti, mutta sitten rappukäytävässä kolistellaan, puhelin värähtää sängynlaidalla tai muistat yhtäkkiä jonkin triviaalin asian, jonka olet lukenut netistä, ja sinua naurattaa. Ja ennen kuin itse tajuatkaan, toinen osapuoli kysyy, onko kaikki ihan kunnossa, ja yhtäkkiä sinä näet itsesi siinä tekemässä tuota typerää liikettä samalla kun kasvoillesi nousee toinen toistaan kummallisempia ilmeitä.

Katsominen auttaa olemaan läsnä, mutta jos alkaa yhtään miettiä, miltä itse näyttää, kaikki menee pilalle. Oculus Rift -virtuaalilasit päässä tätä ongelmaa ei tarvitsisi miettiä. Ongelmallista on vain se, mitä voisi seksin aikana katsoa Oculus Riftistä?

2. Musiikkiseksi

Seksiä ei voi harrastaa, ellei päässä ja kehossa ole tunnelmaa. Musiikkia kannattaa kokeilla tunnelman virittäjänä. Haastakaa toisenne testiin. Laittakaa rohkeasti eri artisteja soimaan ja alkakaa harrastaa seksiä. Testatkaa, kuinka kauan kykenette jatkamaan ennen kuin musiikki käy jommallekummalle osapuolelle ylivoimaiseksi. Se, joka ehdottaa musiikin sammuttamista ensimmäisenä, häviää.

Taso 1: Marvin Gaye, Nirvana, Skrillex
Taso 2 : Coldplay, The Xx, Sigur Rós
Taso 3: Vesa-Matti Loiri, Cheek, Muse

3. Stunttiseksi

Jos sinullla on ongelmia esimerkiksi ”kehonkuvan” kanssa, voit palkata erittäin taitavan ja hyvännäköisen ja stunttihenkilön harrastamaan seksiä puolestasi. Tarkkaile tilannetta Skypestä ja käskytä stunttihenkilöä kuulokkeen kautta tai tekstiviestillä, esim.: ”Jatka tuota, mutta nopeuta tahtia” tai ”Nosta jalkaa, nyt!”

4. Chiliseksi

Kaikki eivät kestä syödä chiliä. Chilin syöminen tuntuu vaaralliselta. Vaarallisuus vaikuttaa seksikkäältä. Tutkimusten mukaan paljon chiliä syövät miehet ovat kaikista maskuliinisimpia miehiä. Jos haluat saada miehen tuntemaan olonsa todella Mieheksi, kannattaa syödä, pilkkoa tai muuten vain käsitellä chiliä ennen seksiä. Paremman puutteessa voitte käyttää myös trendikästä Sriracha-tököttiä. Kun genitaaleissanne on chiliä, tuntuu, että voisitte kuolla siihen paikkaan, mutta ette kuole kuitenkaan. Toimii myös masturboidessa.

Teksti: Iida Sofia Hirvonen
Kuva: Jussi Särkilahti

Kirjoittajan mielestä seksi ei ole yhtä terveellistä kuin esim. hampaiden peseminen.