Fanipostia: Ilkka Kanerva

T:Teksti:

Hyvä Ilkka Kanerva,

Vuonna 2008 sinä mokasit. Seksitekstarit Johanna Tukiaiselle virkakännykästä puolenyön paremmalla puolella toivat sinut ulkomaan areenoilta kotimaan lööppeihin, saivat ainakin yhden miehen kyyneliin ja pohjustivat keskustan vaalivoiton tänä vuonna.

Vaalirahakohun yhteydessä vuonna 2009 sinua vaivasi puolestaan yleistynyt poliittisuushäiriö, jonka yksi oire on äkillinen muistinmenetys. Et yhtäkkiä ollut varma, kuka kuusikymppisiäsi oli suunnitellut ja miten. 17 000 euroa Nova Kiinteistökehitykseltä olivat ulkoistettujen järjestelyjen tulosta, vaikka olittekin ilmeisesti puhuneet Arto Merisalon kanssa kutsuvieraslistastasi baarissa jo vuonna 2007.

Kolmen vuotesi suora täydentyi, kun Seiska uutisoi vuonna 2010, että olit tarjonnut 16-vuotiaalle Kristiinalle turistiturneeta Turussa ynnä muuta sellaista. Pian kerroitkin hakeutuneesi ammattiapuun.

Hjallis Harkimo sen sinulle ohjelmassaan sanoi: Ike sä aina mokaat. Ja mitä teit? Myönsit. Vielä kaiken tämän ja yhden mentalistin edessä tapahtuneen tv-kaatumisen jälkeen seisot lopulta jaloillasi. Naama peruslukemilla asetut ehdolle vaaleissa tavoittelemaan Suomen itsenäisyydenajan pisintä kansanedustajuutta.

Sinua mukaillen: Jos on syvä yhteiskunnallinen köli, miksi pitää venettä rannalla. Kiitos, että seisot sanojesi takana.

T. Sonja Saarikoski