Fanipostia: Jutta Gustafsberg

T:Teksti:

Hyvä Jutta Gustafsberg,

Kiitän sinua siitä, että ymmärrän nyt olevani kakkosluokan kansalainen jopa ilman kakkostyypin diabetesta.

Ymmärsin ilosanomasi, kun katsoin dieettiohjelmaasi. Siinä valmistauduit fitness-kisailuun kiskomalla nestettä poistavaa ulostuslääkettä. Sen jälkeen pronssatun kehosi päälle liimattiin paljettibikinit. Vaikka itse olisin tehnyt nämä asiat päinvastaisessa järjestyksessä hygieniasyistä, luotan siihen, että kansanterveyden mannekiinina tiedät varmasti paremmin.

Tavallisesta poiketen sait näissä kisoissa nauttia kuukautisista, vaikka yleensä ne olivat jääneet pois. Me kotikatsomossa taputimme innoissamme pulleita käsiämme! Minkä hengästymiseltä jaksoimme.

Lihavuutensa vuoksi syrjityt kerryttävät lisäkiloja entisestään, kertoo University College Londonin tuore tutkimus. Kun punnitset omia arvojasi gramman tarkkudella, ei tämä tutkimustulos taida painaa vaakakupissa yhtä paljon kuin paksu palkkakuitti. Kollegasi Jari ”Bull” Mentulakin kertoi, että selluliitin pois laihduttaminen on mahdollista, koska keskitysleirillä sitä ei näkynyt. Sivuutat mielenterveyskysymykset ja keskityt tahdonvoimaan. Se on menestyjän merkki.

Myyt mahdollisuuksia, et umpikujia. Kun valmennettavien kontrolli hillittää, kilot ropisevat takaisin. Sitä me emme tosin televisiossa näe. Mutta sinä otat korvauksesta vastaan synnintunnustuksen ja määräät katumusharjoitukseksi kyykkäystä.

Ihailen sitä, kuinka osaat takoa nostettavaa rautaa, kun se on kuumimmillaan.

Teksti: Leena Pihkala
Kuvitus: Jaakko Suomalainen

Juttusarjassa kirjoittaja paljastaa ihailunsa kohteen.