Vesibiologi väärällä alalla

T:Teksti:

Nukuin pommiin kuten neljänä aamuna viidestä ja olin lähdössä hirveällä kiireellä aamuluennolle. Juoksin suihkuun ja yllätys oli suuri, kun vettä ei tullutkaan.
HOASilla tehtiin remonttia, enkä ollut huomannut lappua, jossa kerrottiin että vesi on poikki. Hiukset rasvaisina ja hieltä haisten juoksin ovesta ulos. Ulkona vettä sitten riittikin – satoi kaatamalla, enkä ehtinyt kääntyä takaisin hakemaan sateenvarjoa.
Pääsin lopulta kouluun vettä valuen. Ennen luennolle menoa ostin kanttiinista vissypullon, koska en ollut saanut aamulla hanasta edes juomavettä. Ehdin kuin ehdinkin luokkaan ja istuin alas. Avasin vissypullon, joka kuohui yli ja kasteli paitani, joka oli säästynyt kuivana takin alla vesisateesta huolimatta.
Kiroilin ja kerroin kurssikavereilleni, mitä aamulla oli tapahtunut. He nauroivat katketakseen ja olivat sitä mieltä, että olen väärällä alalla. Opiskelemme nimittäin vesibiologeiksi.

Nainen, 28, ympäristötieteet