Mitä tapahtuukaan kulissien takana?

T:Teksti:

Viime jaksossa tapasimme hevimiehen armoilla asuvan siilifanin Aulin. Tapamme mukaan yritimme selvittää, keitä Aulin kodissa on asunut ennen häntä. Asukashistorian selvittäminen on aina haastavaa, mutta tällä kertaa tehtävä osottautui erityisen vaikeaksi.

Saimme tietää, että eräs asukas on saavuttanut uraa valtion virkamiehenä ja yksi kirjoittanut gradun tekniikan alalla. Kumpikaan ei suostunut muistelemaan elämäänsä opiskelija-asunnossa, saati avaamaaan meille kotinsa ovea. Kolmesta tavoittamastamme Villestä kukaan ei tunnustanut olevansa Se Oikea, joka aikoinaan asui Leppäsuonkadulla. Soitettuamme puolestaan neljälle väärälle Katrille, emme saaneet kiinni sitä viidettä todennäköisesti oikeaa.

Videobloggaamisessa on haasteita, eivätkä kadonneet Villet ja Katrit ole niistä ainoat. Haluamme nyt kertoa teille hieman siitä, millaista blogien tekeminen välillä on.

http://www.youtube.com/watch?v=sjmZlIILMps